Compenda trainingen

Trainingen: haal meer uit jouw software

Je hebt een Compenda aangeschaft en bent klaar om de wereld te veroveren. Mooi! Het houdt echter niet op bij het aanschaffen van de software. Een systeem alléén zorgt er niet voor dat de band met je klanten beter wordt. Het is slechts een middel om je doel te bereiken. 

Om je doelen te bereiken helpt het om te weten hoe je Compenda optimaal inzet en waar je buiten Compenda rekening mee moet houden. Wij helpen je hier graag bij door onze ervaring in vele branches met je te delen. We hebben een breed palet aan trainingen opgesteld die je helpen met CRM strategie, inrichting en gebruik van Compenda. Op deze pagina vind je een overzicht van de trainingen die beschikbaar zijn. 

Bel direct met ons via 088 059 0000

Bespaar tijd

Bespaar tijd en geld doordat iedereen een eenduidig proces binnen Compenda volgt.

Bruikbare data

Leg alleen vast wat nodig is en haal het meeste uit je systeem.

informatie gecentraliseerd

Efficiënter en klantgerichter werken vanuit één omgeving

Grip op je bedrijf

Alle managementinformatie binnen handbereik en realtime in te zien

De trainingen

Training: Verbeter je CRM strategie

Wordt er niet consistent genoeg informatie vast gelegd binnen Compenda? Zijn er toch nog veel losse Excel bestandjes waarin gewerkt wordt buiten Compenda om? Is het proces om de informatie vast te leggen niet duidelijk, te ingewikkeld of te langdradig? Misschien is deze cursus dan wel perfect voor jou en je collega’s!

Bekijk deze training »

Training: Overzicht in je CRM

Heb je het gevoel dat je sneller zou kunnen werken binnen Compenda als je beter zou kunnen filteren? Zouden de overzichten die je uit Compenda haalt beter ingericht kunnen worden? Bekijk deze cursus om te zien hoe we je hiermee kunnen helpen!

Bekijk deze training »

Training: Grip op je bedrijf

Wordt er veel informatie vastgelegd, maar heb je nog niet het overzicht dat je zou wensen? Mis je net dat beetje grip op je bedrijf waardoor je zelfverzekerd aan het roer kan staan van je organisatie? Dan zal deze training je zeker verder helpen!

Bekijk deze training »

Training: Communicatie in Compenda

Wil je graag eenduidig communiceren met je klant? Stuur je veel dezelfde documenten, emails of brieven? Dan zal deze training je zeker verder helpen! De consultant leert je om communicatiesjablonen te maken en efficiënt gebruik te maken van het archief.

Bekijk deze training »

toch liever een
training op maat?

Wij bieden ook training op maat aan waarbij we een training maken die specifiek bij jouw proces past. Ook kunnen we op stof uit meerdere trainingen combineren. Neem contact op met ons om eens te brainstormen en dan komen we vanzelf tot een inschatting. 

Bel direct met ons via 088 059 0000

Vraag onze brochure aan

*Je ontvangt hem direct in je mailbox! 

Bekijk onze brochure

*Je ontvangt hem direct in je mailbox!