Adviesbureau’s

Software voor
Consultancy

Als adviesbureau is het essentieel dat je jouw klant goed kent. Wat speelt er binnen de organisatie? Waar wil de organisatie naartoe? In wezen doen wij hetzelfde voor jou en je team. We gooien niet enkel software ‘over de schutting’, maar kijken samen naar wat jou echt verder helpt. Beter werken begint bij goed advies.

Kunnen we jou helpen om je toekomstdromen werkelijkheid te maken? Ons team staat voor je klaar.

Als adviesbureau is het essentieel dat je grip hebt op je bedrijfsprocessen. Ieder uur telt immers op óf af van je omzet. Onze consultancy software helpt je met het krijgen van grip en inzicht in je klanten, projecten, urenregistratie en meer. Bekijk hieronder hoe we dit doen of vraag een gratis demo aan! Ons team staat voor je klaar.

* Geen creditcard nodig en geheel vrijblijvend!

Bel direct met ons via 088 059 0000

Meer focus op goed advies

Als adviesbureau is het essentieel dat je grip hebt op je bedrijfsprocessen. Ieder uur telt immers op óf af van je omzet. Onze consultancy software helpt je met het krijgen van grip en inzicht in je klanten, projecten, urenregistratie en meer. Bekijk hieronder hoe we dit doen of vraag een gratis demo aan! Ons team staat voor je klaar.

Highlights

Een aantal top features op een rij.

CRM software voor consultancy

BETER ADVIES AAN JOUW KLANTEN

Als adviesbureau is het essentieel dat je jouw klant goed kent, onze consultancy software helpt je hierbij. Wat speelt er binnen de organisatie van je klant? Leg het gemakkelijk vast om kansen te signaleren bij prospects en bestaande klanten.

Niet alleen een ‘kaartenbak’ met je relaties, maar tools en vrijheid om alles rondom jouw klant bij te houden. Dankzij vrije velden kun je dan ook voor jou specifieke informatie documenteren. Zo wordt jouw klant meer dan slechts een nummertje en dat gaan ze voelen.

Projectmanagement

INZICHT EN GRIP 

Met onze projectmanagement features heb jij de touwtjes in handen. Houd gemakkelijk overzicht in contactmomenten, gemaakte afspraken, uren, facturatie en meer. Onze consultancy software is flexibel in te richten naar jouw proces. Zo kun je gestroomlijnd te werk gaan en leg je eenvoudig vast wat je nodig hebt. 

Zo stuur je niet achteraf maar monitor je realtime je budgetten, taken en voortgang. Achteraf zet je in een handomdraai je voorcalculatie tegenover je realisatie om te zien waar je de volgende keer kunt verbeteren. 

Urenregistratie voor consultants

MAKKELIJK UREN SCHRIJVEN WAAR JE OOK BENT

Als adviesbureau zijn je uren veelal je bron van inkomsten. Of je nu werkt met vaste bedragen of je uren op nacalculatie factureert, urenregistratie geeft je de mogelijkheid om te sturen. Krijg door onze urentool en rapportages inzicht in declarabele en niet declarabele uren en zie direct bij welke projecten je uit de pas loopt. Zo kun je tijdig met je klant communiceren en weet iedereen waar hij of zij aan toe is.  

Oneindig koppelen

DE WARE KRACHT VAN SAMEN

Wist je dat wij koppelen met veel gebruikte applicaties. Zo kun je eenvoudig blijven boekhouden in Exact OnlineSnelstart Online of Twinfield. Al jouw data staat echter op één centrale plek en dat is wel zo fijn. We hebben zelfs een te gekke MailChimp tool om jouw mailings eenvoudiger te maken.

Heb je meer nodig? Wij koppelen ook jouw favoriete tools op maat. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Mobiel werken

OOK ONDERWEG TOEGANG TOT JE DATA

Je hebt altijd jouw klantgegevens bij de hand dankzij onze mobiele app. Ideaal voor medewerkers die vaak buiten de deur zijn. Zo heb je snel inzicht in relaties, projecten, agenda.

Misschien het mooiste is wel dat je ook je uren kunt schrijven in onze app. Zo kun je zelfs thuis op de bank eenvoudig je uren bijwerken en kilometers registreren.

We kregen deskundig advies en het was goed georganiseerd
Type business: Inspectie, inventarisatie en groenbeheer

Wij hebben voor Compenda gekozen omdat het een pragmatisch best practice ERP oplossing is met, heel belangrijk, een bedrijf erachter met prettig persoonlijk contact. Voor mij levert Compenda overzicht op in de projecten, uren, onderhanden werk en de facturatie.

De implementatie van het pakket verliep zeer prettig. We kregen deskundig advies en het was goed georganiseerd.

Het contact met de medewerkers van Compenda vind ik zeer prettig. Ik heb zeker niet het gevoel dat ik een nummer ben, maar juist het tegenovergestelde.

Joeri Kuis

Directeur TerraSpect

START VANDAAG MET
SLIMMER WERKEN

Maak vrijblijvend kennis met ons en onze software in een demo op locatie of op afstand.

Bel direct met ons via 088 059 0000

Haal meer uit jouw business

Bel direct met ons via 088 059 0000

Vraag onze brochure aan

*Je ontvangt hem direct in je mailbox! 

Bekijk onze brochure

*Je ontvangt hem direct in je mailbox!