CRM

MAAK JOUW ORGANISATIE
KLANT­GERICHTER
MET COMPENDA CRM SOFTWARE

Met Compenda CRM software houd jij alle essentiële gegevens van jouw relaties op één centrale plek. Niet zomaar een digitale kaartenbak, want dankzij de uitgebreide opties én vrije velden heb jij alles wat je nodig hebt om jouw relaties door en door te leren kennen.

* Geen creditcard nodig en geheel vrijblijvend!

Wees klantgerichter met Compenda CRM software

Niets is fijner dan een up-to-date en geordend klantenbestand.

In onze software houd jij essentiële gegevens van jouw relaties op één centrale plek. Niet zomaar een digitale kaartenbak, want dankzij de uitgebreide opties én vrije velden heb jij alles wat je nodig hebt om jouw relaties door en door te leren kennen.

Highlights

Met de CRM software van Compenda krijg jij grip op je organisatie. Niet alleen weet je op ieder moment precies wat er bij je klanten speelt. Ook je projectmanagement, urenregistratie en facturatie zijn goed op orde. 

Naast de software heeft Compenda jarenlange ervaring met unieke implementaties en helpen we je van A tot Z bij het opzetten en doorontwikkelen van jouw nieuwe software én proces. Bekijk onze klantcases eens om te zien hoe onze klanten onze software en dienstverlening ervaren. 

double-angle-right

Flexibele CRM Software

Vrijheid met Vrije Velden

Wil jij precies kunnen vastleggen wat jij moet weten van je klant, zodat je ze optimaal van dienst kunt zijn? Dankzij vrije velden heb jij de flexibiliteit die je nodig hebt. Bepaal zelf welke specifieke informatie voor jouw business belangrijk is en voeg het eenvoudig toe aan je relaties. Natuurlijk kun je hier later weer op filteren en selecteren om de informatie razendsnel terug te vinden. 

double-angle-right

Taken en agenda

Vergeet nooit meer een taak 

Het taken systeem van Compenda geeft jou de mogelijkheid om eenvoudig taken voor jezelf of collega’s in te plannen. Evenals bij de relaties is het filteren en selecteren binnen je takenlijst erg gemakkelijk. Ook is het mogelijk om vervolgtaken en workflows in te richten. Zo kun je bijvoorbeeld standaard bij het sturen van een offerte ook een taak plannen voor het nabellen van de offerte. 

double-angle-right

KvK-koppeling

Dat is snel ingevuld

Met de KvK-koppeling vul je gegevens van een relatie eenvoudig en snel aan. Zo worden NAW gegevens van een bedrijf direct opgehaald vanuit de KvK database. Weg met overbodig klopwerk!

double-angle-right

Filteren en segmenteren

Maak makkelijk overzichten

Klanten hebben vaak unieke kenmerken en wil je op een gepersonaliseerde manier benaderen. Dankzij slimme filters kun jij jouw klantenbestand segmenteren op bijna ieder kenmerk of veld. Perfect om jouw marketingactiviteiten specifiek te richten op je verschillende doelgroepen.

Wist je dat wij een hele mooie integratie hebben voor Mailchimp? Zo voeg je eenvoudig een specifiek segment toe aan jouw mailing, denk bijvoorbeeld aan regio of type business.

double-angle-right

Standaard documenten

Minder onnodig overtypen

In Compenda kun je eenvoudig documentsjablonen aanmaken. Deze sjablonen zorgen ervoor dat je klantgegevens die in Compenda staat automatisch in een format kan laten invullen door Compenda. Heel handig voor contracten, standaardbrieven, offerteksten of incassomachtigingen. 

double-angle-right

Mobiel werken

Ook onderweg toegang tot je data

Je hebt altijd jouw klantgegevens bij de hand dankzij onze mobiele app. Ideaal voor medewerkers die vaak buiten de deur zijn. Zo heb je snel inzicht in relaties, projecten, agenda en kun je ook jouw uren en reistijd registreren. Onze CRM app maakt jouw buitendienst nóg efficiënter, doordat je gelijk kunt navigeren en bellen naar je relaties. Afspraak afgerond? Zet hem gelijk om in een urendeclaratie!

Veel unieke bedrijven gingen je al voor

Wij zijn trots op onze vruchtbare samenwerkingen met deze prachtige organisaties.

De implementatie verliep uitstekend en was in een paar uur gedaan
Type business: handel
Ik heb verschillende CRM programma’s bekeken, Compenda kwam daar voor mij het beste uit de bus. De implementatie verliep uitstekend en was in een paar uur gedaan. De medewerker waar ik contact mee heb gehad was Eelke, hij was heel vriendelijk en behulpzaam. Ik werk nu sinds 2 weken met 2 bedrijven in Compenda en ik ben er nu al zeer tevreden over. Het neemt voor mij veel werk uit handen, omdat ik mijn correspondentie met al mijn contacten nu direct kan vinden.
Dirk Visser

Eigenaar bij D. Visser Frozen Seafood

START VANDAAG MET
SLIMMER WERKEN

Maak vrijblijvend kennis met ons en onze software in een demo op locatie of op afstand.

Bel direct met ons via 088 059 0000

Haal meer uit jouw business

Bel direct met ons via 088 059 0000

Bekijk onze brochure

*Je ontvangt hem direct in je mailbox! 

Bekijk onze brochure

*Je ontvangt hem direct in je mailbox!