Training: Efficiënt samenwerken in Compenda

Training:
Efficiënt samenwerken in Compenda

Een CRM systeem zoals Compenda is een mooi begin voor het vastleggen van informatie over je klanten en prospects. Het systeem is natuurlijk slechts een middel en niet het doel. Om te bereiken wat je wilt met je CRM systeem is het essentieel om een éénduidig proces te ontwikkelen waar iedereen intern mee aan het werk kan! Gelukkig bieden wij hiervoor een training aan. 

Bel direct met onze adviseur via 088 059 00 00

de lesstof

Heb je het idee dat de samenwerking binnen je team beter kan? Worden taken wel eens vergeten of te laat opgepakt? Misschien is deze cursus dan wel perfect voor jou én je collega’s! Hieronder vind je een overzicht van de lesstof. 

Eerst een stukje structuur

In eerste instantie neemt onze consultant je mee in de mogelijkheden die taken en de agenda van Compenda je bieden. We laten zien hoe een taak in Compenda tot stand komt en welke instellingen belangrijk zijn. Onze consultant zal dit samen met je doornemen, zodat je begrijpt wat er gebeurt.   

Activiteiten optimaal inrichten

Activiteitenbeheer is een belangrijk onderdeel voor de inrichting van taken.. Activiteiten kun je zien als een sjabloon voor taken die vaker worden aangemaakt. In deze training wordt uitgebreid uitgelegd hoe je dit zo efficiënt mogelijk inricht. 

 

Het takenarchief gebruiken

Leer tijdens deze training optimaal gebruik te maken van het takenarchief. Daarnaast leer je hoe documenten eenvoudig gekoppeld kunnen worden aan taken. Zo heb je altijd de meest relevante data tot je beschikking en kun je ook in de app deze informatie inzien. 

Direct uren schrijven vanuit je taak

Je taak is afgerond, tijd om uren te schrijven! In Compenda hoef je dan slechts je taak te voltooien. Onze consultant leert je hoe je dit het beste kunt inrichten zodat je zo min mogelijk tijd kwijt bent aan je urenregistratie.

Precies weten wat je te doen staat

De weergaves voor het takenoverzicht zijn ontzettend flexibel in te richten. Tijdens de cursus zal de consultant je haarfijn uitleggen hoe je dit inricht. Als je dit hebt gedaan zul je profiteren van een ultiem overzicht over je taken en/of die van je collega’s.

Hoe gaat het in zijn werk?

Icon 1

Theorie

Beginnen bij de basis

In het eerste deel van de training krijg je uitleg van de consultant over het onderwerp van de training. De consultant houdt rekening met je kennisniveau van Compenda en zal gedurende de uitleg een aantal praktijkvoorbeelden geven en analyseren. Hierdoor zul je de nieuwe kennis gemakkelijker toe kunnen passen op je eigen proces. 

Icon 2

Praktijk

Gelijk aan de slag

Het is voor ons belangrijk dat je niet alleen de theorie leert, maar ook gelijk weet te gebruiken. Aan de hand van een aantal cases ga je in het tweede deel van de training de zojuist geleerde kennis in de praktijk brengen. Onze consultant is gedurende dit proces aanwezig, zodat je je vragen direct kunt stellen. 

Icon 3

Terugkoppeling

Samenvatting en aansluiting

In het laatste deel van de training zal de stof nog eens kort worden samengevat. Mochten er problemen zijn waar meerdere mensen tijdens het praktijkdeel tegenaan lopen, dan wordt dit kort uitgelicht. Er zal ook kort aansluiting gemaakt worden met hoe de nieuwe skills en kennis in jouw eigen proces zouden kunnen helpen. Mochten er vragen zijn, is het mogelijk deze nog te stellen. Vervolgens kun je aan met je nieuwe inzichten nog efficiënter aan de slag in Compenda. 

Samenwerken in Compenda

Een sterke basis voor je hele team

€299,-
exclusief reiskosten en BTW
Tot 5 deelnemers
  • Activiteiten inrichten
  • Taken inrichten
  • Agenda beheer
  • Weergaves beheren voor taken
  • Razendsnel samenwerken

START VANDAAG MET
SLIMMER WERKEN

Vraag vrijblijvend meer informatie of een offerte aan voor een training!

Bel direct met onze adviseur via 088 059 00 00

Haal meer uit jouw business

Bel met onze adviseur via 088 059 0000

Vraag onze brochure aan

*Je ontvangt hem direct in je mailbox! 

Bekijk onze brochure

*Je ontvangt hem direct in je mailbox!