Over Ons

Wij geven momentum aan ondernemers die het maximale uit hun business willen halen
Wij zijn...

Een enthousiast, ambitieus en hecht team dat bestaat uit beroepsgekken die van hun hobby hun werk hebben gemaakt. Ons doel? Het leven van onze klanten een heel stuk makkelijker maken door een optimaal bedrijfsproces te realiseren. We dagen onszelf constant uit en durven nieuwe dingen te proberen. Iets wat onmogelijk lijkt tóch mogelijk maken, dat vinden we fantastisch. 

We zijn ons ervan bewust dat het werken met systemen en software voor veel organisaties doorgaans geen hobby is. Daarom willen wij ondernemers ontzorgen, zodat zij hun energie en aandacht kunnen steken in hun core business. Samen geven wij ondernemers een voorsprong.

Hoe zit dat bij jou?

Wij willen jou en je team graag leren kennen! Wat doe je graag? Wat zijn jouw pijlers dit jaar? Kom eens langs voor een kop koffie om eens te sparren.

Samen op een missie

Als je een huis gaat bouwen, start je met een goede fundering. Heb je geen idee hoe je zo’n fundering aanlegt, dan vraag je vooraf een specialist die dit vaker gedaan heeft. Zo ontwijk je de valkuilen die een specialist door ervaring gemakkelijk voor je spot.

Als het gaat om bedrijfsprocessen heeft Compenda al ruim 15 jaar ervaring met het automatiseren van diverse bedrijfsprocessen. Wij kunnen je dus van A tot Z helpen met het leggen van een duurzame fundering voor jouw organisatie.

Onze Mensen

Nieuwe software aanschaffen kan voelen als verhuizen naar een nieuwe stad. Het brengt je allerlei nieuwe kansen, maar kan soms ook spannend zijn. Wij helpen je met de verhuizing én met het vinden van de weg zolang je nog onbekend bent met de wegen. 

Bij Compenda zien we onszelf niet als leverancier maar als een extensie van jouw team. Als je ons als klant belt hoef je je niet voor te stellen, wij kennen jou en je proces en helpen je direct verder. Zo kun jij je focus blijven houden op je core-business en helpen wij jou met groeien. 

Veel unieke bedrijven gingen je al voor

Wij zijn trots op onze vruchtbare samenwerkingen met deze prachtige organisaties.

Gewoon eens
KENNIS MAKEN?

Lijkt het jou fijn om gewoon eens te sparren en om advies in te winnen voor hoe jij jouw processen kunt verbeteren? Wij komen graag langs om kennis te maken.

Bel direct met ons via 088 059 0000