Exact

Een overzichtelijk CRM systeem dat volledig met Exact integreert? Je kunt met Compenda gemakkelijk jouw CRM, projecten en urenregistratie stroomlijnen als toevoeging op Exact, zonder je boekhouding te hoeven verhuizen.

Compenda heeft een CRM koppeling met Exact Online én Exact Globe. Lees hieronder meer over wat deze koppelingen inhouden.

Bel direct met ons via 088 059 0000

De voordelen

Houd overzicht door in onze CRM software gemakkelijk relevante informatie vast te leggen over je klant of project, zodat je altijd weet waar je staat met de klant. Door de duidelijke structuur in Compenda vind je de informatie altijd in een handomdraai!

Krijg grip op je projecten door eenvoudig uren en materialen te declareren. Ook houd je makkelijk een oogje in het zeil door budgetten in te stellen op de projecten. Je bent direct op de hoogte zodra er iets uit de pas loopt. 

Ook zie je in het takenoverzicht hoe het staat met de planning en waar je voor of achterloopt op schema. 

Werk efficiënter door herhalende taken te automatiseren. Is een offerte akkoord? Promoveer hem naar een project en de declaraties en voorcalculatie wordt automatisch meegenomen. Taak afgerond? Schrijf automatisch je uren. En zo zitten er nog veel meer handigheidjes die je onderneming laten lopen als een geoliede machine. 

Profiteer nu van:

  • Niet meer afhankelijk van foutgevoelige Excelsheets
  • Eenvoudig en snel filteren en selecteren
  • Flexibele rapportages
  • Grip op projecten, budgetten, planning en uren
  • Automatisch uren registreren op basis van taken
  • Mobiele app voor: Uren, notities, routes en meer
  • Offerte promoveren naar Project
  • Koppeling met Mailchimp

Onze koppeling met Exact

Door de integratie tussen Compenda en Exact wordt boekhouden eenvoudig, overzichtelijk en efficiënt. Al meer dan 15 jaar helpt onze Exact koppeling ondernemers efficiënter te werken. Het is dan ook niet voor niets één van onze beste integraties!

CRM systeem geïntegreerd met Exact

Door Compenda en Exact Online of Exact Globe met elkaar te koppelen haal je het beste uit beide werelden. Een compleet pakket van CRM tot projectmanagement gecombineerd met de kracht van online boekhouden in Exact. Dankzij de Exact integratie hoef je je nooit meer zorgen te maken over het dubbel vastleggen van gegevens debiteuren, crediteuren en boekingsregels worden namelijk automatisch gesynchroniseerd. 

Ontdek Alle features in onze brochure.

Alle features eenvoudig op een rij in onze brochure. Vraag hem eenvoudig aan… no strings attached!

Het beste van
twee werelden

Maak je gebruik van Exact Online en zoek je een geschikte koppelpartner voor CRM, Projectmanagement of meer? Ons team laat je graag alle mogelijkheden zien in een demo.

Bel direct met ons via 088 059 0000

Haal meer uit jouw business

Bel direct met ons via 088 059 0000

Vraag onze brochure aan

*Je ontvangt hem direct in je mailbox! 

Bekijk onze brochure

*Je ontvangt hem direct in je mailbox!