Training: Overzicht in je CRM

Training:
Overzicht in je CRM

Een CRM systeem zoals Compenda is een mooi begin voor het vastleggen van informatie over je klanten en prospects. Zodra je geleerd hebt wat je vast wil leggen en hoe je dat doet, wordt het tijd om te kijken naar hoe je de informatie er in een handomdraai ook weer uit krijgt. Gelukkig bieden wij hiervoor een training aan. 

In de training ‘Overzicht in je CRM’ ga je samen met onze consultant kijken naar hoe je zelf het CRM in kunt richten, zodat voor jou relevante data getoond wordt. Ook gaan jullie kijken naar hoe je met filtering zo snel mogelijk overzichten maakt van klanten of projecten die voldoen aan bepaalde criteria. 

Bel direct met onze adviseur via 088 059 00 00

Haal het meeste uit jouw crm

Heb je het gevoel dat je sneller zou kunnen werken binnen Compenda als je beter zou kunnen filteren? Zouden de overzichten die je uit Compenda haalt beter ingericht kunnen worden? Dan is deze training geschikt voor jou! Hieronder vind je een aantal voordelen waar je direct na de training profijt van hebt!

Alles vastleggen, zodat je weet wat er speelt bij de klant. Heel mooi, maar je wil deze info natuurlijk ook graag binnen handbereik hebben. Met de training ‘Overzicht in je CRM’ zorgen we ervoor dat jij alle tools krijgt om jouw weergaves en filtering binnen Compenda zo efficiënt mogelijk in te richten.

Een CRM systeem is een investering voor de lange termijn. Om dit terug te kunnen verdienen is het belangrijk om zo veel mogelijk voordeel uit het systeem te halen. Door deze training te volgen krijg je de vrijheid om het systeem zo in te richten dat jij het maximale haalt uit je investering. Sneller informatie vinden, beter overzicht en minder frustratie!

Zorg dat het systeem optimaal aansluit op jouw wensen. Zie in de overzichten wat je wil zien en filter snel op de velden die voor jou belangrijk zijn. Geen proces is hetzelfde, zorg dat jij jouw proces optimaal inricht! 

de lesstof

Heb je het gevoel dat je sneller zou kunnen werken binnen Compenda als je beter zou kunnen filteren? Zouden de overzichten die je uit Compenda haalt beter ingericht kunnen worden? Dan is deze training geschikt voor jou! Hieronder vind je een overzicht van de lesstof. 

Een stukje achtergrondinformatie

Voor je begint met weergavebeheer is het handig om een klein beetje kennis op te doen over hoe Compenda in elkaar steekt. Welke koppelingen bestaan er in de database en wat zijn de namen van de verschillende velden. Je hoeft hiervoor natuurlijk geen voorkennis te hebben, we beginnen bij het begin. Mocht je al wel veel weten, kunnen we altijd besluiten meer tijd te besteden aan de volgende onderwerpen. 

Leer hoe het weergave beheer in Compenda werkt 

Zodra je weet hoe de datastructuur van Compenda in elkaar steekt, wordt het tijd om te kijken hoe je in het weergavebeheer Compenda naar je hand kan zetten. Hierbij wordt behandeld hoe je om kunt gaan met de verschillende variabelen en wat het verschil is tussen het overzicht en de filters.  

Zien wat je wilt zien

Tijdens de uitleg over weergaves wordt alles verteld over welke velden je wel en niet in je overzicht kunt tonen. Daarnaast wordt uitgelegd hoe je hier het beste een indeling in kunt maken.

 

Maak gebruik van de kracht van selectie

In dit onderdeel zal alles bij elkaar komen. Leer hoe je de krachtige filtering van Compenda kunt gebruiken om snel precies het overzicht te krijgen dat je zoekt! 

Hoe gaat het in zijn werk?

Icon 1

Theorie

Beginnen bij de basis

In het eerste deel van de training krijg je uitleg van onze consultant over het onderwerp van de training. De consultant houdt rekening met je kennisniveau van Compenda en zal gedurende de uitleg een aantal praktijkvoorbeelden geven en analyseren. Hierdoor zul je de nieuwe kennis gemakkelijker toe kunnen passen op je eigen proces. 

Icon 2

Praktijk

Gelijk aan de slag

Het is voor ons belangrijk dat je niet alleen de theorie leert, maar ook gelijk weet te gebruiken. Aan de hand van een aantal cases ga je in het tweede deel van de training de zojuist geleerde kennis in de praktijk brengen. De consultant is gedurende dit proces aanwezig, zodat je je vragen direct kunt stellen. 

Icon 3

Terugkoppeling

Samenvatting en aansluiting

In het laatste deel van de training zal de stof nog eens kort worden samengevat. Mochten er problemen zijn waar meerdere mensen tijdens het praktijkdeel tegenaan lopen, dan wordt dit kort uitgelicht. Er zal ook kort aansluiting gemaakt worden met hoe de nieuwe skills en kennis in jouw eigen proces zouden kunnen helpen. Eventuele vragen die hierdoor alsnog naar voren komen kunnen dan meteen beantwoord worden. Vervolgens kun je aan met je nieuwe inzichten nog efficiënter aan de slag in Compenda. 

Overzichtelijk CRM

Een sterke basis voor je CRM activiteiten

€299,-
exclusief reiskosten en BTW
Tot 5 deelnemers
  • Bepalen wat je wilt zien in je overzicht
  • Overzicht in je data creëren
  • Filters inrichten
  • Uitgebreide weergaves maken
  • Razendsnel selecties maken

START VANDAAG MET
SLIMMER WERKEN

Vraag vrijblijvend meer informatie of een offerte aan voor een training!

Bel direct met onze adviseur via 088 059 00 00

Haal meer uit jouw business

Bel met onze adviseur via 088 059 0000

Vraag onze brochure aan

*Je ontvangt hem direct in je mailbox! 

Bekijk onze brochure

*Je ontvangt hem direct in je mailbox!