Training: Grip op je bedrijf

Training:
Grip op je bedrijf

Een CRM systeem zoals Compenda is een mooi begin voor het vastleggen van informatie over je klanten en prospects. Het systeem is natuurlijk slechts een middel en niet het doel. Je wilt natuurlijk ook inzicht krijgen in de data die je vastlegt! Gelukkig bieden wij hiervoor een training aan. 

Bel direct met onze adviseur via 088 059 00 00

de lesstof

Wordt er veel informatie vastgelegd, maar heb je nog niet het overzicht dat je zou wensen? Mis je net dat beetje grip op je bedrijf waardoor je zelfverzekerd aan het roer kan staan van je organisatie? Dan zal deze training je zeker verder helpen! Lees hieronder wat er behandeld wordt tijdens de training. 

Sturen op basis van feiten

Voordat je een overzicht kan maken is het handig om te weten wat je zou willen zien. Dit kan aan de hand van key performance indicators (KPI), een simpel voorbeeld van een KPI is bijvoorbeeld omzet. Als je dit goed van te voren bepaalt geeft het je organisatie de juiste handvaten om te sturen op basis van feiten. Onze consultant zal je helpen met het aanscherpen van deze wensen, zodat je een goede basis krijgt voor een optimaal overzicht. 

De juiste input voor je rapportage

Om op basis van een KPI te kunnen rapporteren moet je vaak een aantal dingen meten. Samen met de consultant ga je bepalen wat er vastgelegd moet worden om te kunnen rapporteren op je KPI’s en doelen. 

Hoe wil je je informatie zien?

Compenda biedt verschillende mogelijkheden om te rapporteren op basis van de gegevens zoals ze in Compenda aanwezig zijn. Onze Consultant legt tijdens deze training uit welke rapportagevormen er aanwezig zijn en zal ook uitleggen hoe je ervoor zorgt dat je de juiste rapportage gebruikt voor het gewenste resultaat. 

 

Hoe gaat het in zijn werk?

Icon 1

Theorie

Beginnen bij de basis

In het eerste deel van de training krijg je uitleg van onze consultant over het onderwerp van de training. De consultant houdt rekening met je kennisniveau van Compenda en zal gedurende de uitleg een aantal praktijkvoorbeelden geven en analyseren. Hierdoor zul je de nieuwe kennis gemakkelijker toe kunnen passen op je eigen proces. 

Icon 2

Praktijk

Gelijk aan de slag

Het is voor ons belangrijk dat je niet alleen de theorie leert, maar ook gelijk weet te gebruiken. Aan de hand van een aantal cases ga je in het tweede deel van de training de zojuist geleerde kennis in de praktijk brengen. De consultant is gedurende dit proces aanwezig, zodat je je vragen direct kunt stellen. 

Icon 3

Terugkoppeling

Samenvatting en aansluiting

In het laatste deel van de training zal de stof nog eens kort worden samengevat. Mochten er problemen zijn waar meerdere mensen tijdens het praktijkdeel tegenaan lopen, dan wordt dit kort uitgelicht. Er zal ook kort aansluiting gemaakt worden met hoe de nieuwe skills en kennis in jouw eigen proces zouden kunnen helpen. Mochten er vragen zijn, is het mogelijk deze nog te stellen. Vervolgens kun je aan met je nieuwe inzichten nog efficiënter aan de slag in Compenda. 

Grip op je bedrijf

Sturen op basis van feiten

€299,-
exclusief reiskosten en BTW
Tot 5 deelnemers
  • KPI's bepalen
  • Bepalen wat je wilt vastleggen
  • Overzicht krijgen over je bedrijf
  • Rapportages interpreteren
  • Sturen op basis van feiten

START VANDAAG MET
SLIMMER WERKEN

Vraag vrijblijvend meer informatie of een offerte aan voor een training!

Bel direct met onze adviseur via 088 059 00 00

Haal meer uit jouw business

Bel met onze adviseur via 088 059 0000

Vraag onze brochure aan

*Je ontvangt hem direct in je mailbox! 

Bekijk onze brochure

*Je ontvangt hem direct in je mailbox!