MailChimp

Haal het beste uit CRM én Mailchimp met onze Mailchimp koppeling.

Bel direct met ons via 088 059 0000

Een gouden koppel

Stuur jij regelmatig nieuwsbrieven naar je relaties? Dankzij de Mailchimp koppeling met Compenda wordt jouw e-mail campagne effectiever dan ooit. Van eenvoudig relaties toevoegen aan een e-mail campagne tot direct inzicht in het gedrag van de ontvanger, opgeslagen in jouw archief. Waardevolle informatie waar het salesteam gelijk actie op kan zetten!

Vanuit Compenda start je eenvoudig een Mailchimp campagne door een e-mailproject aan te maken. Wie mogen jouw e-mail ontvangen? Filter jouw relaties op de gewenste kenmerken en voeg ze eenvoudig toe aan je campagne. Het opmaken van de nieuwsbrief doe je vanuit de vertrouwde Mailchimp editor.

Na het verzenden van je nieuwsbrief worden alle statistieken gearchiveerd in de Compenda database. Zo heb jij al jouw data altijd op één centrale plek en kun je het salesteam direct op actie zetten.

Hoe Werkt het?

Met de Compenda Mailchimp koppeling kun je de krachtige filtering van Compenda gebruiken om campagnes te versturen naar een specifiek segment in van je klanten of leden. Je maakt de mailing aan in Compenda en zet de ontvangers er in. Vervolgens wordt in Mailchimp de mailing klaargezet om op te maken en te versturen.

Bekijk de video hiernaast om een idee te krijgen wat je met de Mailchimp koppeling kunt en hoe het werk!

Ontdek Alle features in onze brochure.

Alle features eenvoudig op een rij in onze brochure. Vraag hem eenvoudig aan… no strings attached!

Prachtige mailings
MailChimp

Wil je meer weten over onze Mailchimp integratie of wil je graag zien hoe het werkt? Ons team staat klaar om al je vragen te beantwoorden.

Bel direct met ons via 088 059 0000

Haal meer uit jouw business

Bel direct met ons via 088 059 0000

Vraag onze brochure aan

*Je ontvangt hem direct in je mailbox! 

Bekijk onze brochure

*Je ontvangt hem direct in je mailbox!