Training: Verbeter je CRM strategie

Training:
Verbeter je CRM strategie

Een CRM systeem zoals Compenda is een mooi begin voor het vastleggen van informatie over je klanten en prospects. Het systeem is natuurlijk slechts een middel en niet het doel. Om te bereiken wat je wilt met je CRM systeem is het essentieel om een éénduidig proces te ontwikkelen waar iedereen intern mee aan het werk kan! Gelukkig bieden wij hiervoor een training aan. 

Bel direct met onze adviseur via 088 059 00 00

de lesstof

Als je informatie over je klant opzoekt in Compenda en je kunt het niet vinden of het staat op de verkeerde plek dan kan dit een aantal redenen hebben. Wordt er niet consistent genoeg informatie vastgelegd binnen Compenda? Zijn er toch nog veel losse Excel bestandjes waarin gewerkt wordt buiten Compenda om? Is het proces om de informatie vast te leggen niet duidelijk, te ingewikkeld of te langdradig? Misschien is deze cursus dan wel perfect voor jou en je collega’s! Hieronder vind je een overzicht van de lesstof. 

Wat wil je weten over je klant

Een belangrijk onderdeel van een CRM procedure is het vastleggen van informatie over je klant. Het is voor je CRM strategie dan ook erg belangrijk om te weten wat je wilt vastleggen. Onze consultant helpt je met bepalen wat je wilt vastleggen en op welke manier dat in Compenda het beste kan!

CRM doe je samen

De verantwoordelijkheid voor het uitvoeren van een CRM strategie ligt vaak verdeeld over meerdere personen in je organisatie. De inzet van iedere persoon in dit proces heeft veel invloed op de kwaliteit van je data. Wij helpen je in deze training met het bepalen en vastleggen van een eenduidige interne procedure, zodat iedereen weet wat zijn of haar verantwoordelijkheid is binnen Compenda. 

 

Goede voorbereiding is het halve werk

Als je bepaalt hebt wat je wilt vastleggen en wie wat vastlegt is het goed om te kijken naar hoe je deze data wilt gaan vastleggen. Onze consultant zal je aan de hand van een aantal voorbeelden laten zien wat je op welke manier kunt vastleggen. Hierbij houden we bijvoorbeeld rekening met de uiteindelijke functie van de data, het gemak van vastleggen en in hoeverre het in het proces past. 

Maak gebruik van de kracht van selectie

Er wordt in dit onderdeel aandacht besteed aan hoe je de data die je hebt leren vastleggen tot je voordeel kunt gebruiken. Leer hierbij snel te filteren of de waarden in je weergaves te zetten. Voor dit onderdeel is ook een aparte training die dieper ingaat op het onderwerp: Overzicht in je CRM

Hoe gaat het in zijn werk?

Icon 1

Theorie

Beginnen bij de basis

In het eerste deel van de training krijg je uitleg van de consultant over het onderwerp van de training. De consultant houdt rekening met je kennisniveau van Compenda en zal gedurende de uitleg een aantal praktijkvoorbeelden geven en analyseren. Hierdoor zul je de nieuwe kennis gemakkelijker toe kunnen passen op je eigen proces. 

Icon 2

Praktijk

Gelijk aan de slag

Het is voor ons belangrijk dat je niet alleen de theorie leert, maar ook gelijk weet te gebruiken. Aan de hand van een aantal cases ga je in het tweede deel van de training de zojuist geleerde kennis in de praktijk brengen. Onze consultant is gedurende dit proces aanwezig, zodat je je vragen direct kunt stellen. 

Icon 3

Terugkoppeling

Samenvatting en aansluiting

In het laatste deel van de training zal de stof nog eens kort worden samengevat. Mochten er problemen zijn waar meerdere mensen tijdens het praktijkdeel tegenaan lopen, dan wordt dit kort uitgelicht. Er zal ook kort aansluiting gemaakt worden met hoe de nieuwe skills en kennis in jouw eigen proces zouden kunnen helpen. Mochten er vragen zijn, is het mogelijk deze nog te stellen. Vervolgens kun je aan met je nieuwe inzichten nog efficiënter aan de slag in Compenda. 

Verbeter je CRM Strategie

Een sterke basis voor je CRM strategie

€299,-
exclusief reiskosten en BTW
Tot 5 deelnemers
  • Compenda zo inrichten dat je makkelijk data vastlegt
  • Bepalen wat je wel en niet wilt opslaan
  • Een CRM proces ontwikkelen
  • Bepalen wat je wilt zien in je overzicht
  • Razendsnel selecties maken

START VANDAAG MET
SLIMMER WERKEN

Vraag vrijblijvend meer informatie of een offerte aan voor een training!

Bel direct met onze adviseur via 088 059 00 00

Haal meer uit jouw business

Bel met onze adviseur via 088 059 0000

Vraag onze brochure aan

*Je ontvangt hem direct in je mailbox! 

Bekijk onze brochure

*Je ontvangt hem direct in je mailbox!