Projecten

Projectmanagement in jouw CRM Software

Werkt jouw team veel op projectbasis? Met de projectmanagement feature van Compenda ben jij tijdens ieder project ‘in control’. Je hebt continu inzicht in de voortgang en het rendement van projecten. Zo kun je snel bijsturen wanneer nodig en maak je ieder project tot een succes!

Werkt jouw team veel op projectbasis? Met de projectmanagement feature van Compenda integreer je jouw projectbeheer in je CRM systeem. Je hebt continu inzicht in de voortgang, budgetten en het rendement van projecten. Zo kun je snel bijsturen wanneer nodig en maak je ieder project tot een succes!

* Geen creditcard nodig en geheel vrijblijvend!

Maak jouw projecten winstgevender

Werkt jouw team veel op projectbasis? Met de projectmanagement feature van Compenda integreer je jouw projectbeheer in je CRM systeem. Je hebt continu inzicht in de voortgang, budgetten en het rendement van projecten. Zo kun je snel bijsturen wanneer nodig en maak je ieder project tot een succes!

Highlights

Een projectbeheer systeem dat is gekoppeld met jouw CRM software. Hierdoor is het altijd gemakkelijk overzicht te houden over welke projecten lopen bij welke relaties. Vergeet alle losse Excel bestanden en inconsistentie die daarbij komt kijken. In onze software zet je de volgende stap naar een professionelere dienstverlening. 

Projectbeheer op één plek

  • Budget én voortgang
  • Urenregistratie
  • Briefsjablonen
  • Realtime rapportages
  • Flexibel in te richten
  • Gemakkelijk factureren
double-angle-right

Software voor project management

SNEL EN EFFECTIEF BIJSTUREN

Ieder project tot een succes maken begint bij inzicht. Door realtime inzicht in projecten kun je vroegtijdig bijsturen en problemen voorkomen. Zo kun jij de kwaliteit leveren die klanten van je verwachten.

Met Compenda Projectmanagement heb jij de touwtjes in handen. Zo stel je snel teams samen per project en kun je budgetten beheren en monitoren. Ook medewerkers die hun uren of materialen declareren hebben op het moment van declaratie inzicht in hoe het staat met hun budget. Zo verdeel je de verantwoordelijkheid en voorkom je overschrijdingen van het budget.

Hoe dat werkt? Na akkoord op een offerte, start je een project of open je een nieuw dossier (net wat bij jouw branche past). Vanuit de offerte worden alle afspraken en de voorcalculatie automatisch doorgezet indien je daarvoor kiest. Daarna kan iedereen aan de slag en wordt alles gemonitord. Wil je weten wat het rendement is? Dan kun je dat realtime inzien. Altijd en overal. Volledige controle van inkoop tot en met het versturen van de factuur.

double-angle-right

Flexibele CRM Software

Vrijheid met Vrije Velden

Wil jij precies kunnen vastleggen wat jij moet weten van je klant, zodat je ze optimaal van dienst kunt zijn? Dankzij vrije velden heb jij de flexibiliteit die je nodig hebt. Bepaal zelf welke specifieke informatie voor jouw business belangrijk is en voeg het eenvoudig toe aan je relaties. Natuurlijk kun je hier later weer op filteren en selecteren om de informatie razendsnel terug te vinden. 

double-angle-right

projectBudgetten beheren

CONTROLE OVER GELDZAKEN

Houd het rendement van je projecten goed in de gaten en pas eenvoudig budgetten aan waar nodig met onze projectbeheer software. Gedurende het gehele project heb je inzicht in alle geldstromen van kosten tot omzet.

double-angle-right

Projectteams

VORM JOUW DREAMTEAM

Een project management systeem is niet compleet zonder het projectteam. Creëer de perfecte werkomgeving, zodat jouw projectteam snel van start kan gaan met declarabel werk. Dankzij onze uitgebreide CRM software stel je eenvoudig projectteams samen en ken je snel interne en externe rollen toe per project. Alles om jouw project zo gestroomlijnd mogelijk te laten verlopen

double-angle-right

Uren- en kilometerregistratie

ZORG VOOR INZICHT

Het projectteam kan dankzij uren- en kilometerregistratie gedetailleerd de gewerkte uren en reistijd bijhouden. Deze gegevens kun je eenvoudig toevoegen aan je factuur ter verantwoording, zo gedetailleerd als jij dat nodig hebt. 

double-angle-right

Digitaal archief

JOUW DATA VEILIG OPGESLAGEN

Vanaf de start tot de afronding van een project gebeurt er veel. Het samenstellen van een team, het registeren van uren, het documenteren van gegevens en nog veel meer. Alle gegevens van een project worden overzichtelijk en veilig opgeborgen in het archief, zodat je altijd snel bij jouw data kunt. Ook onderweg via onze mobiele app!

double-angle-right

Project analyse

HOE KAN HET BETER?

De project management software van Compenda maakt niet alleen de invoer van gegevens gemakkelijker. Je kunt met gemak overzichten en rapportages genereren voor analyse over je projecten in Compenda. Vergelijk je kosten met je omzet en zie direct hoe je in het vervolg je projecten kunt verbeteren. 

Veel unieke bedrijven gingen je al voor

Wij zijn trots op onze vruchtbare samenwerkingen met deze prachtige organisaties.

START VANDAAG MET
SLIMMER WERKEN

Maak vrijblijvend kennis met ons en onze software in een demo op locatie of op afstand.

Bel direct met ons via 088 059 0000

Haal meer uit jouw business

Bel direct met ons via 088 059 0000

Vraag onze brochure aan

*Je ontvangt hem direct in je mailbox! 

Bekijk onze brochure

*Je ontvangt hem direct in je mailbox!