Offerte

Offertesoftware
voor jouw bedrijf

Een goede offerte is zeer bepalend voor het binnenhalen van nieuwe klanten. Zorg dat je alle frictie uit dit proces wegneemt en presenteer je klant een prachtig voorstel vanuit onze software. Zijn ze akkoord? Dan kunnen ze digitaal tekenen, zodat je gelijk aan de slag kunt.

Een goede offerte is zeer bepalend voor het binnenhalen van nieuwe klanten. Zorg dat je alle frictie uit dit proces wegneemt en presenteer je klant een prachtig voorstel vanuit onze offerte software. Zijn ze akkoord? Dan kunnen ze de offerte digitaal tekenen, zodat je gelijk aan de slag kunt.

* Geen creditcard nodig en geheel vrijblijvend!

Stroomlijn jouw offerteproces

Een goede offerte is zeer bepalend voor het binnenhalen van nieuwe klanten. Zorg dat je alle frictie uit dit proces wegneemt en presenteer je klant een prachtig voorstel vanuit onze offertesoftware. Zijn ze akkoord? Dan kunnen ze de offerte digitaal tekenen, zodat je gelijk aan de slag kunt.

Highlights

Een gestroomlijnd offertesysteem dat is gekoppeld met jouw CRM software, zo zorg je eenvoudig voor overzicht in jouw uitstaande offertes. Vergeet alle losse Excel bestanden en foutgevoeligheid die daarbij komt kijken. In onze software zet je de volgende stap naar een professionelere dienstverlening. 

double-angle-right

offertes digitaal ondertekenen

Bespaar je klant moeite en verhoog je conversie

Uitprinten, tekenen, scannen en terugsturen… allemaal zaken die de drempel om jouw offerte te ondertekenen verhogen. In Compenda kun je in de email gemakkelijk een (rechtsgeldige) onderteken-link meesturen met iedere offerte. Zo kan jouw prospect met een druk op de knop omgezet worden in een nieuwe klant.

double-angle-right

Offertes opmaken in jouw huisstijl

Offertes met een professionele én persoonlijke opmaak

In Compenda verstuur je gemakkelijk offertes die opgemaakt zijn in jouw eigen huisstijl. Zo straal je betrouwbaarheid en professionaliteit uit op iedere offerte die je verstuurt.

double-angle-right

Offertes gemakkelijk samenstellen

Geen onnodig dubbel werk

Voeg gemakkelijk artikelen toe op je offerte en zie gelijk wat je marges zijn. Stuur je vaak vergelijkbare offertes? Gebruik onze templates en je offerte wordt automatisch gegenereerd met de juiste klantgegevens. Zo kun je hem direct versturen naar de klant en door met de volgende klus. 

double-angle-right

Offerte naar project

Gebruik je offerte als voorcalculatie voor je project

Als je offerte ondertekend is, begint het werk natuurlijk pas. Om een vliegende start te maken is het in Compenda mogelijk om een offerte direct om te zetten naar een project. Compenda zet automatisch de begroting, budgetten en declaraties goed op basis van de offerte, zodat je niet onnodig hoeft over te typen.

double-angle-right

Grip op salestrajecten

Altijd weten welke offertes nog openstaan 

Compenda biedt een duidelijk overzicht in alle openstaande offertes die op een flexibele wijze te filteren is. Zo weet je altijd in welk stadium jouw offertes zich bevinden en wat er nog opgevolgd moet worden. 

Veel unieke bedrijven gingen je al voor

Wij zijn trots op onze vruchtbare samenwerkingen met deze prachtige organisaties.

START VANDAAG MET
SLIMMER WERKEN

Maak vrijblijvend kennis met ons en onze software in een demo op locatie of op afstand.

Bel direct met ons via 088 059 0000

Haal meer uit jouw business

Bel direct met ons via 088 059 0000

Vraag onze brochure aan

*Je ontvangt hem direct in je mailbox! 

Bekijk onze brochure

*Je ontvangt hem direct in je mailbox!