Dé software voor Hoveniers

Dé software voor

Hoveniers

Groeit jouw bedrijf als kool en wordt de bedrijfsvoering een remmende factor? Wellicht wordt het tijd om je bedrijfsproces te “verpotten” om weer ruimte voor groei te maken. 

Compenda geeft jouw bedrijf de mogelijkheid om in één softwarepakket het complete proces van het eerste contact tot de facturatie van je opdracht te automatiseren.  Dit zorgt voor een lagere administratieve last en maakt jouw bedrijfsproces toekomstbestendig. 

* Geen creditcard nodig en geheel vrijblijvend!

Bel direct met ons via 088 059 0000

Wat maakt ons uniek?

Voor jou

  • Jaren ervaring in de hoveniersbranche
  • Flexibel in te richten software
  • Gemakkelijk zelf aan te passen

samen

  • Persoonlijk, we kennen elkaar
  • Snelle, naadloze overstap
  • Meer dan 15 jaar ervaring

Toekomstgericht

  • Beweegt mee bij groei en verandering
  • Continue doorontwikkeling
  • Het groenste pand van Assen!

Highlights

Met onze software voor hoveniers krijg jij grip op je klanten en projecten. Houd uren, materialen en budgetten scherp in de gaten en stuur bij wanneer dat nodig is. Bekijk hieronder een greep uit de mogelijkheden die ons pakket jou kan bieden. Wij hebben ervaring met hoveniers, inspectie en groenbeheer bedrijven van alle soorten en maten.

double-angle-right

Complete software voor hoveniers

Automatisering van A tot Z

Jouw proces van het eerste klantcontact tot de factuur automatiseren is onze dagelijkse kost. Houd bij wat er speelt bij de klant, welke offertes er openstaan, wat de status is van een opdracht en factureer gemakkelijk met een druk op de knop wanneer alles klaar is! 

double-angle-right

Urenregistratie software

Gemakkelijk voor zelfs de groenste vingers

Of je nu op kantoor werkt aan een tekening of op locatie in de tuin bezig bent, Compenda helpt jou optimaal je uren te registreren. Op kantoor werk je in onze desktop applicatie, maar op locatie schrijf je je uren gemakkelijk via onze app. Wil je het nog makkelijker maken? Je kunt ook automatisch je uren schrijven op basis van geplande taken. 

double-angle-right

Calculatiesoftware voor hoveniers

Inclusief werkpakketten, materialen, uren en meer!

Werk jij vaak met samengestelde producten? Voeg gemakkelijk werkpakketten toe aan offertes met onze calculatiesoftware voor hoveniers. Ook uren, losse artikelen en diensten kun je gemakkelijk op je offerte kwijt. Compenda berekent automatisch je marges en voorcalculatie, zodat je grip houdt op je winst. 

double-angle-right

Beheer- en onderhoudscontracten

Terugkerende facturatie en inzicht

Heb je te maken met maandelijkse of jaarlijkse onderhouds- of beheerscontracten? In Compenda factureer je gemakkelijk maandelijks, per kwartaal of jaarlijks een vast bedrag. Wil je weten in hoeverre deze afspraken winstgevend zijn? Dan kun je ook gemakkelijk een budget toevoegen en dit tegenover de gerealiseerde uren en materialen zetten. In de taken houd je tevens precies bij wat er al gebeurd is en wat er nog gepland staat. 

double-angle-right

De duurzame keuze

Dichtbij vanuit het groenste pand van Assen

Bij Compenda heeft jouw keuze niet alleen een duurzame impact op je bedrijfsproces, maar ook op het milieu. Wij zijn gevestigd in het groenste pand van Assen en hier wordt door onze moederorganisatie Ultraware veel aandacht besteed aan maatschappelijk verantwoord ondernemerschap. Meer weten? Check de video van Ultraware of kom een keer langs! 

"...ik kan met één druk op de knop zien hoe het ervoor staat." 
Untitled-1
Paul Hoevenaars

Eigenaar hoveniersbedrijf Paul Hoevenaars

Je gebruikt al jaren Compenda, wat levert het jou op?
“Het is natuurlijk een bepaalde structuur waar je mee aan het werk gaat en het volledige proces van mijn bedrijf kan ik daarin kwijt. Hiermee heb ik heel goed overzicht zowel op de uren en het complete stukje personeel, contractvorming, verlof en verzuim. De collega’s die buiten aan het werk zijn kunnen simpelweg via de app de urenregistratie doen en ik kan met één druk op de knop zien hoe het ervoor staat. Dat werkt gewoon super.

Los daarvan kun je natuurlijk je hele offerte en projectadministratie ook gemakkelijk bijhouden en zo doe ik ook mijn nacalculatie. Je kunt het eigenlijk zo gek niet bedenken.

Ik zou andere hoveniers Compenda zeker aanbevelen, je kunt heel je proces er in kwijt, binnen elk stukje in het programma ben je nog vrij je eigen proces richting te geven.”

START VANDAAG MET
SLIMMER WERKEN

Maak vrijblijvend kennis met ons en onze software in een demo op locatie of op afstand.

Bel direct met ons via 088 059 0000

Haal meer uit jouw business

Bel direct met ons via 088 059 0000

Vraag onze brochure aan

*Je ontvangt hem direct in je mailbox! 

Bekijk onze brochure

*Je ontvangt hem direct in je mailbox!