Verenigingen

CRM voor verenigingen

Als vereniging wil je je leden zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. De software voor verenigingen van Compenda zorgt ervoor dat je tijd overhoudt om je optimaal in te zetten voor je leden. 

Door jouw ledenadministratie te automatiseren ben je minder tijd kwijt aan de administratie en is alle info over je leden en projecten gemakkelijk terug te vinden in één centraal systeem. 

* Geen creditcard nodig en geheel vrijblijvend!

Of, bel ons direct via 088 059 00 00

CRM pakket speciaal voor verenigingen

Als vereniging ben je misschien niet dagelijks bezig met nadenken over welk softwarepakket het beste bij je past. Toch gebruik je jouw software dagelijks om je leden zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. We hebben een longread geschreven om je te laten zien waar je op moet letten als je van plan bent van systeem te wisselen. Lees het hier!

De juiste tools voor jouw vereniging

Een flexibel pakket dat toepasbaar is op zeer diverse processen, van eenvoudig tot zeer complex. Compenda is geschikt voor iedere vereniging. 

double-angle-right

Beter voor leden

CRM, ledenadministratie, events en meer!

Als vereniging wil je focus hebben op je leden. Wij helpen je daarbij door jouw processen te automatiseren en te optimaliseren. Hierdoor houd je meer tijd over voor je leden. 

double-angle-right

Vrij vastleggen

Leg precies vast wat je wil vastleggen!

Naast de reguliere velden is het in Compenda mogelijk om zelf vrije velden aan te maken voor relaties, projecten, taken en offertes. Deze velden kunnen onder andere bestaan uit: vinkjes, tekst, getallen, bedragen, drop-downs en meer. Vervolgens kun je deze gemakkelijk tonen in je overzicht of gebruiken in een filter!

double-angle-right

Communicatie gewaarborgd

Outlook, Mailchimp en Telefoonnotities!

Communiceren met je leden is van belang om van meerwaarde te zijn. In Compenda leg je gemakkelijk je communicatie met leden vast in een overzichtelijk archief. Zo weet je altijd waar je staat met je leden. Ook nieuwsbrieven kun je gemakkelijk versturen met de Mailchimp koppeling. 

double-angle-right

Factureren

Contributies, abonnementen, projecten en meer!

Compenda maakt het makkelijk om terugkomende betalingen onder andere te factureren per week, maand, kwartaal of jaar. Handig voor contributies en abonnementen! Wil je toch uren of diensten factureren dan kan dit ook zeer gemakkelijk op nacalculatie via projecten. 

double-angle-right

Gemakkelijk filteren

Vind terug wat je vastlegt!

In Compenda is het mogelijk om je overzichten en filters precies zo in te richten zoals je dat zelf wil. Dit kan per gebruiker, zodat iedereen zijn eigen overzicht kan houden.

double-angle-right

Documentsjablonen

Minder onnodig overtypen!

In Compenda kun je eenvoudig documentsjablonen aanmaken. Deze sjablonen zorgen ervoor dat je klantgegevens die in Compenda staat automatisch in een format kan laten invullen door Compenda. Heel handig voor contracten, standaardbrieven, offerteksten of incassomachtigingen. 

double-angle-right

Ledenportaal

Optimaal in contact met je leden!

Compenda beschikt over een standaard ledenportaal waarmee het mogelijk is om goed in contact te blijven met je leden. Het is mogelijk om met dit portaal facturen, projecten, abonnementen, documenten, handleidingen en meer te tonen. Ook is het mogelijk om als klant een aanvraag te doen voor gegevenswijziging. Dit zorgt ervoor dat jouw database actueel blijft! Wil je je portaal aanpassen? Maatwerk is natuurlijk altijd mogelijk!

Alle features eenvoudig op een rij in onze brochure. Download hem direct…no strings attached!

ONTDEK ALLE FEATURES IN ONZE BROCHURE.​

Highlights

Een aantal top features op een rij.

FOCUS OP JE LEDEN

Dankzij de uitgebreide functies hebben wij jou alles te bieden, precies zoals jij dat nodig hebt. Niet alleen een ‘kaartenbak’ met je relaties, maar tools en vrijheid om alles rondom jouw leden bij te houden. Zo worden leden meer dan slechts een nummertje en dat gaan ze voelen.

Ons team is gespecialiseerd in het adviseren en begeleiden van organisaties. Samen gaan we kijken waar de meeste winst te behalen is binnen jouw vereniging. Groeit jouw vereniging en heb je behoefte aan meer? Dan groeit ons pakket met je mee. Dat noemen wij duurzaam ondernemen!

INGERICHT OP DE VERENIGING

Voor verenigingen is het facturatieproces van alle gemakken voorzien. Jaarbijdrages, maandelijkse contributie of losse diensten? Geen probleem, in Compenda is dit standaard inbegrepen.

Heb je de factuur verstuurd? Dan worden de boekingsregels automatisch doorgezet naar je boekhoudpakket. Hierna kun je je openstaande posten realtime vanuit Compenda blijven inzien. Liever automatisch incasseren? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. 

Wist je dat wij koppelen met de boekhoudpakketten Exact-OnlineSnelstart en Twinfield? Kijk eens bij onze koppelpartners.

MEERDERE FINANCIELE ADMINISTRATIES 

Heb je een vereniging met meerdere financiële administraties? 

Compenda maakt het mogelijk om vanuit één systeem facturen te sturen voor meerdere eigen organisaties. Elke factuur bevat zijn eigen huisstijl en is gekoppeld aan de bijbehorende financiële administratie.

Kortom, efficiënter werken door een gezamenlijke bedrijfsvoering en toch een gescheiden financiële huishouding. 

Kijk eens bij onze koppelpartners om te zien met welke boekhoudpakketten we koppelen. 

 

HOUD JE COMMUNICATIE MET LEDEN BIJ

Wil je graag dat iedereen die werkzaam is bij je vereniging alle communicatie met leden op één plek kan vastleggen en inzien? Dat kan in Compenda. Leg mail vast via de Outlook koppeling, archiveer alle belangrijke documenten in het archief en maak gemakkelijk telefoon notities. 

 

TERUGVINDEN WAT JE VASTLEGT

Gemakkelijk overzichten maken van leden die zich hebben aangemeld voor je magazine? Of een overzicht van de leden die al eens gebeld hebben over met een vraag over een specifiek onderwerp? Met Compenda kun je filteren op bijna alles dat je vastlegt van een relatie of project. Zo kun je snel en gemakkelijk het overzicht krijgen dat je nodig hebt. 

GENEREER MAILS EN MEER 

Mails of documenten met gegevens uit je ledenbestand automatisch genereren? Dit kan met Compenda in een handomdraai. 

Zo genereer je met een druk op de knop een overeenkomst waarbij de informatie van het desbetreffende lid automatisch wordt ingevuld. Een mooie bijkomstigheid is dat deze gelijk in het juiste archief in Compenda terug te vinden is. 

ledenadministratie

Alle gegevens van je leden snel bij de hand

informatie gecentraliseerd

Efficiënter en klantgerichter werken vanuit één omgeving

Termijnen factureren

Eenvoudig factureren per jaar, kwartaal of maand

Continue inzicht

Alle managementinformatie binnen handbereik en gemakkelijk realtime in te zien

Andere verenigingen die blij zijn met ons CRM systeem

Compenda heeft in de afgelopen jaren heel veel voor VBW opgeleverd
Type business: BRANchevereniging voor de bloemist

Compenda heeft in de afgelopen jaren heel veel voor VBW opgeleverd. Het heeft ervoor gezorgd dat er structuur en overzicht is, dat er meer duidelijkheid is in werkwijze en dat ook iedereen op dezelfde manier moet werken door het gebruik van de agenda en taken. Daarnaast is het erg prettig om ook op een makkelijke manier de informatie die in Compenda zit er weer uit te kunnen halen.

Het meest waardevolle aan Compenda is voor ons eigenlijk dat het hele plaatje in Compenda past. We werken met de database, maar ook met agenda en de taken. Hierdoor krijgen we een complete en duidelijke structuur in ons werk.

Nog een voordeel is dat het mogelijk is om maatwerk rapportages te laten maken. Ook is het fijn dat deze nog met een zekere regelmaat bijgewerkt kunnen worden, zodat als je wensen veranderen de rapportages mee kunnen veranderen.

Ook de samenwerking met Compenda ervaar ik als zeer prettig. Korte lijntjes, duidelijke en heldere uitleg. Ook fijn dat, ondanks een soms niet zo technische vraag, er vaak goed begrepen wordt wat je bedoeld. Daarbij is het prettig dat er ook vaak snel geschakeld kan worden en je niet lang hoeft te wachten op reactie.

Janneke van der Velden

Secretaresse bij VBW

Peter van der Molen

Commercieel manager bij Donar

DONAR EN COMPENDA #TOGETHER​
Type business: Sportvereniging en businessclub

Onze slogan is al een aantal jaren #together. En ook op de samenwerking met Compenda is deze slogan van toepassing! Bij Donar werken we dagelijks met Compenda. 

Een betrouwbaar CRM-systeem is voor ons erg belangrijk en van groot belang. Compenda helpt ons om efficiënt te werken. Wij zijn dan ook blij en trots dat we de langdurige samenwerking weer gaan verlengen voor 3 seizoenen! #together

Start vandaag met slimmer werken, kies ons ledenbeheersysteem

Maak vrijblijvend kennis met ons en onze software in een demo op locatie of op afstand.

Bel direct met ons via 088 059 0000

Start vandaag met slimmer werken

Bel direct met ons via 088 059 0000

Vraag onze brochure aan

*Je ontvangt hem direct in je mailbox! 

Bekijk onze brochure

*Je ontvangt hem direct in je mailbox!