Een compleet pakket voor een duidelijke en eerlijke prijs. Maak vrijblijvend kennis met onze software. Begin je toch liever iets kleiner? Kijk eens naar onze Compenda Lite optie.

* Geen creditcard nodig en geheel vrijblijvend!

Bel direct met ons via 088 059 0000

Compenda tarieven

Bij Compenda werken we op basis van gelijktijdige gebruikers. Dit betekent dat jij extra voordelig aan het werk kan met ons pakket! In ons prijsmodel betaal je alleen voor het aantal gebruikers dat tegelijkertijd in Compenda moet kunnen werken. Heb je dus 10 werknemers met een eigen gebruiker, maar hoeven er maar 5 gebruikers tegelijk in Compenda te kunnen? Dan betaal je slechts voor 5 gebruikers.

Lite

Een sterke basis voor je CRM activiteiten

vanaf
€22,50
Per gebruiker, per maand

Alles-in-één

Klantgerichter en efficiënter werken dan ooit

vanaf
€30,-
Per gebruiker, per maand
 • Alles uit Compenda Lite
 • Offertes en Projecten
 • Urenschrijven en Facturatie
 • Overzichtelijke Rapportages
 • HRM en verlofregistratie
Krijg nu Microsoft Power BI

Gratis

 • Gratis implementatie
 • 2 Gratis rapportages

Ga verder met
Samen Vooruit

Ondernemers met strategisch inzicht begrijpen dat toekomstgericht werken nú begint. Met ons serviceabonnement ‘Samen Vooruit ‘krijg je iedere maand een persoonlijke consultant die samen met jou kijkt naar je bedrijfsproces. Door het delen van kennis en trainingen kun jij het optimale halen uit jouw bedrijfsproces en personeel.

De kosten van het serviceabonnement zijn afhankelijk van jouw wensen. Het levert jou in ieder geval een aantal voordelen op.

 • Continue verbetering van jouw bedrijfsproces;
 • Een vaste consultant die jouw bedrijf goed kent;
 • Korting op het uurtarief voor maatwerk en support;
 • Altijd dezelfde maandlasten.

Vraag & Antwoord

Bij de implementatie van Compenda krijg je natuurlijk uitgebreide uitleg over de applicatie, toch kan het zijn dat je tegen vragen aanloopt als je Compenda in gebruik hebt.

Allereerst bieden we een portaal aan waarin je handleidingen kunt vinden voor alle basisprocessen binnen Compenda. Daarnaast zijn wij voor vragen ook telefonisch bereikbaar. Je wordt dan geholpen door een consultant die jouw proces kent en uitgebreide kennis heeft van Compenda.

Jazeker, Compenda biedt een breed scala aan trainingen ter verdieping theorie en praktijk van CRM en het softwarepakket. Ook is het mogelijk om maatwerk trainingen af te nemen om precies te leren wat jij wilt. 

Kijk eens op onze trainingen pagina voor meer informatie!

De duur van de implementatie is voor een deel afhankelijk van de grootte van de organisatie en de mate van verandering die wordt doorgevoerd. Veelal kunnen wij in één week de software bij je draaiend en ingericht hebben, indien de juiste gegevens zijn aangeleverd.

Vaak zullen er dan naar verloop van tijd nog kleine veranderingen doorgevoerd moeten worden. Wij zullen hier altijd vooraf een inschatting van maken, zodat je weet waar je aan toe bent.

Jazeker! Standaard hoort een relatie import bij de implementatie van Compenda. Zo hoef je je geen zorgen te maken over dat er data verloren gaat. We proberen altijd in goed overleg te bepalen wat er verder wel en niet overgezet moet worden, zodat je met een schone én complete database fris van start kunt!

Bij Compenda geloven we dat onze software jou verder helpt. Wij willen graag dat je klant blijft, omdat je dat zelf wil en niet omdat wij jou verplicht hebben minimaal een jaar te blijven. Daarom is onze software altijd maandelijks opzegbaar met één maand opzegtermijn.

Bij Compenda bieden we je graag de keuze: houd je je data liever zelf in de hand? Dan kunnen wij de database en de bestanden bij jou op een server zetten. Heb je geen server? Dan kunnen wij de database voor jou in de cloud hosten. Je data staat dan op servers binnen Europa.

Je bent en blijft bij Compenda altijd eigenaar van je eigen data. Als je opzegt houd je altijd een read-only licentie waarmee je je data kunt blijven inzien. Ook als je in de cloud zit kunnen we je bij opzegging een kopie van jouw database aanleveren indien gewenst.  

Met onze multi-factuur module is het mogelijk om vanuit meerdere ondernemingen facturatie te doen met één Compenda database. De facturatie wordt vervolgens automatisch gesynchroniseerd naar de juiste financiële administratie. Dit scheelt tevens veel licentiegeld, omdat je de Compenda licentiekosten kunt delen.

Dit is zeker mogelijk. Compenda heeft een uitgebreid rechtensysteem waardoor alleen ziet wat je mag of wil zien. 

Veel unieke bedrijven gingen je al voor

Wij zijn trots op onze vruchtbare samenwerkingen met deze prachtige organisaties.

Alle features eenvoudig op een rij in onze brochure. Vraag hem eenvoudig aan… no strings attached!

We kregen deskundig advies en het was goed georganiseerd
Type business: Inspectie, inventarisatie en groenbeheer

Wij hebben voor Compenda gekozen omdat het een pragmatisch best practice ERP oplossing is met, heel belangrijk, een bedrijf erachter met prettig persoonlijk contact. Voor mij levert Compenda overzicht op in de projecten, uren, onderhanden werk en de facturatie.

De implementatie van het pakket verliep zeer prettig. We kregen deskundig advies en het was goed georganiseerd.

Het contact met de medewerkers van Compenda vind ik zeer prettig. Ik heb zeker niet het gevoel dat ik een nummer ben, maar juist het tegenovergestelde.

Joeri Kuis

Directeur TerraSpect

START VANDAAG MET
SLIMMER WERKEN

Maak vrijblijvend kennis met ons en onze software in een demo op locatie of op afstand.

Bel direct met ons via 088 059 0000

Haal meer uit jouw business

Bel direct met ons via 088 059 0000

Bekijk onze brochure

*Je ontvangt hem direct in je mailbox! 

Vraag onze brochure aan

*Je ontvangt hem direct in je mailbox! 

Bekijk onze brochure

*Je ontvangt hem direct in je mailbox!