Training: Factureren in Compenda

Training:
Factureren in Compenda

Een CRM systeem zoals Compenda is een mooi begin voor het vastleggen van informatie over je klanten en prospects. Het systeem is natuurlijk slechts een middel en niet het doel. Om te bereiken wat je wilt met je CRM systeem is het essentieel om een éénduidig proces te ontwikkelen waar iedereen intern mee aan het werk kan! Gelukkig bieden wij hiervoor een training aan. 

Bel direct met onze adviseur via 088 059 00 00

de lesstof

Toch nog vaak discussies over facturen? Veel tijd kwijt aan de facturatie van projecten? Dan zal deze training je zeker verder helpen! Lees hieronder wat er behandeld wordt tijdens de training. 

Een goede basis

Het facturatieproces begint eerder dan het versturen van de factuur. Onze consultant neemt je mee door een aantal cases om te laten zien hoe inrichting en processen invloed hebben op je facturatie workflow. Wees bijvoorbeeld disputen voor met budgetten of limieten!

 

Naar buiten met je eigen ontwerp

Uiteraard kun je in Compenda factureren met je eigen briefpapier. In deze training legt onze consultant je precies uit hoe je dit instelt. Daarnaast wordt uitgelegd welke opmaak mogelijkheden er nog meer aanwezig zijn. Denk bijvoorbeeld aan het instellen van een footer of vrije tekst op de factuur.

Snel factureren 

Minder tijd kwijt zijn aan de facturatie? De consultant zal samen met jou doorlopen hoe je je digitale facturatie het beste kunt inrichten. Ook wordt uitgelegd hoe je bijvoorbeeld de tekst van de begeleidende e-mail kunt opmaken.

Openstaande posten en herinneringen

Als je project is afgerond is het fijn als je factuur tijdig betaald wordt. Tijdens deze training zal de consultant uitleggen hoe je je debiteurenbeheer heel handig vanuit Compenda kunt doen. 

Hoe gaat het in zijn werk?

Icon 1

Theorie

Beginnen bij de basis

In het eerste deel van de training krijg je uitleg van de consultant over het onderwerp van de training. De consultant houdt rekening met je kennisniveau van Compenda en zal gedurende de uitleg een aantal praktijkvoorbeelden geven en analyseren. Hierdoor zul je de nieuwe kennis gemakkelijker toe kunnen passen op je eigen proces. 

Icon 2

Praktijk

Gelijk aan de slag

Het is voor ons belangrijk dat je niet alleen de theorie leert, maar dit ook gelijk weet te gebruiken. Aan de hand van een aantal cases ga je in het tweede deel van de training de zojuist geleerde kennis in de praktijk brengen. De consultant is gedurende dit proces aanwezig, zodat je je vragen direct kunt stellen. 

Icon 3

Terugkoppeling

Samenvatting en aansluiting

In het laatste deel van de training zal de stof nog eens kort worden samengevat. Mochten er problemen zijn waar meerdere mensen tijdens het praktijkdeel tegenaan lopen, dan wordt dit kort uitgelicht. Er zal ook kort aansluiting gemaakt worden met hoe de nieuwe skills en kennis in jouw eigen proces zouden kunnen helpen. Mochten er vragen zijn, is het mogelijk deze nog te stellen. Vervolgens kun je aan met je nieuwe inzichten nog efficiënter aan de slag in Compenda. 

Factureren in Compenda

Een sterke basis voor je facturatie

€299,-
exclusief reiskosten en BTW
Tot 5 deelnemers
  • Facturen opmaken in Compenda
  • Je factuurstrategie bepalen
  • Herinneringen sturen
  • Digitaal factureren
  • Debiteurenbeheer uitvoeren

START VANDAAG MET
SLIMMER WERKEN

Vraag vrijblijvend meer informatie of een offerte aan voor een training!

Bel direct met onze adviseur via 088 059 00 00

Haal meer uit jouw business

Bel met onze adviseur via 088 059 0000

Vraag onze brochure aan

*Je ontvangt hem direct in je mailbox! 

Bekijk onze brochure

*Je ontvangt hem direct in je mailbox!