Voor MKB

SOFTWARE VOOR MKB

Met onze software heb jij alle tools in huis om jouw business een boost te geven. Wij zijn gespecialiseerd in het ondersteunen van het MKB. Dankzij de flexibiliteit van onze software, is het mogelijk om systemen op maat in te richten. Precies zoals jij het nodig hebt.

Met onze bedrijfssoftware voor het MKB heb jij alle tools in huis om jouw business een boost te geven. Wij zijn gespecialiseerd in het ondersteunen van het MKB. Dankzij de flexibiliteit van ons CRM systeem, is het mogelijk om het op maat in te richten. Precies zoals jij het nodig hebt. 

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Ons team staat voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Uiteraard geheel vrijblijvend.

* Geen creditcard nodig en geheel vrijblijvend!

Software voor MKB

Met de onze software heb jij alle tools in huis om jouw business een boost te geven. Wij zijn gespecialiseerd in het ondersteunen van het MKB. Dankzij de flexibiliteit van onze software, is het mogelijk om systemen op maat in te richten. Precies zoals jij het nodig hebt.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Ons team staat voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. No strings attached.

Een complete oplossing

Alle applicaties en tools die jij nodig hebt op één centrale plek. Alles zodat jij je kunt focussen op je core business.

Alle tools die jij nodig hebt

Flexibele software voor het MKB dat toepasbaar is op zeer diverse processen, van eenvoudig tot zeer complex. Wij leveren software voor diverse branches, waaronder: advocatuuradviesbureausaccountantsICT dienstverleners en meer!

double-angle-right

CRM en projecten software voor het MKB

…EN NOG VEEL MEER!

Een volledig pakket om jou te helpen met efficiënter werken. Van klantgerichter werken dankzij de flexibele CRM software tot het factureren van een project dat je hebt afgerond.

double-angle-right

Mobiel werken

OOK ONDERWEG TOEGANG TOT JE DATA

Je hebt altijd jouw klantgegevens bij de hand dankzij onze mobiele app. Ideaal voor medewerkers die vaak buiten de deur zijn. Zo heb je snel inzicht in relaties, projecten, agenda en kun je ook jouw uren en reistijd registreren.

double-angle-right

Urenregistratie voor het MKB

GEMAKKELIJK EN SNEL UREN SCHRIJVEN

Om efficiënter te kunnen werken is inzicht in de urenregistratie binnen je bedrijf een handige tool! Compenda biedt een urenregistratie tool voor het MKB, waarmee jij dit inzicht realiseert. Sterker nog, je urenregistratie zal een stuk minder tijd gaan kosten met onze app en gebruiksvriendelijke urentool!

double-angle-right

Oneindig koppelen

DE WARE KRACHT VAN SAMEN

Wist je dat wij koppelen met veel gebruikte MKB administratie software? Zo kun je eenvoudig blijven boekhouden in Exact OnlineSnelstart of Twinfield. Al jouw data staat echter op één centrale plek en dat is wel zo fijn. We hebben zelfs een te gekke MailChimp tool om jouw mailings eenvoudiger te maken.

Heb je meer nodig? Wij koppelen ook jouw favoriete tools op maat. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

double-angle-right

Handleidingen altijd beschikbaar

SNEL WEER OP DE RIT

Als je er even niet uitkomt bij het gebruik van Compenda kun je ons natuurlijk altijd bellen. Ben je iemand die het liever op eigen houtje uitzoekt? Ook dat is geen probleem! In ons portaal stellen we een breed scala aan recente handleidingen beschikbaar voor onze klanten zodat je snel weer verder kan! 

Doordat wij al jaren dé bedrijfssoftware voor het MKB leveren hebben onze consultants veel ervaring met verschillende bedrijfsprocessen. Kom je er met de handleidingen niet uit? Dan staan we dus altijd klaar om je verder te helpen.  

double-angle-right

Fantastische support

DAT IS PAS ÉCHT DUURZAAM ONDERNEMEN

Dagen wachten op antwoord is bij ons niet aan de orde. Heb je een probleem? Dan krijg je bij ons iemand aan de lijn die jou kent en je direct verder kan helpen. Persoonlijke service  

Dankzij onze jarenlange ervaring en doorontwikkeling in software voor het MKB weten we hoe belangrijk het is om de juiste keuzes te maken als het gaat om procesverbetering. Je wilt niet investeren in een systeem dat na 2 jaar alweer op zijn retour is. Compenda is continue in ontwikkeling en groeit mee met jou.

Wil je kennis maken met ons enthousiaste team? Neem gerust contact met ons op!

Efficiënt werken binnen onze organisatie door Compenda
Type business: Verhuurbemiddeling

De verhuurbranche is een uiterst dynamische markt. Met de “Procedure” functionaliteit bewaken we intern dat alle cruciale taken en uiterste data succesvol worden volbracht voor huurder en verhuurder.

Het systeem hebben wij door de “Vrije Velden” compleet naar eigen hand kunnen inrichten zoals dit bij ons past. Hierdoor is het een zeer geschikt systeem voor iedere soort onderneming!

Aangevuld met een koppeling naar Snelstart hoeven wij slechts één keer een termijnregel in te stellen en vervolgens wordt de huurder onafgebroken gefactureerd tot hij/zij de huur opgezegd. Ideaal en geen omkijken meer naar.

In mei is de website gekoppeld aan Compenda zodat we echt alles vanuit een stabiel CRM-programma kunnen verzorgen.

Ralph Hopmans

Directeur bij Hopmans Wonen

Veel unieke bedrijven gingen je al voor

Wij zijn trots op onze vruchtbare samenwerkingen met deze prachtige organisaties.

START VANDAAG MET
SLIMMER WERKEN

Maak vrijblijvend kennis met ons en onze software tijdens een demo op locatie of op afstand.

Bel direct met ons via 088 059 0000

Haal meer uit jouw business

Bel direct met ons via 088 059 0000

Vraag onze brochure aan

*Je ontvangt hem direct in je mailbox! 

Bekijk onze brochure

*Je ontvangt hem direct in je mailbox!