Snelstart Online koppeling nu beschikbaar

Compenda en Snelstart

Inmiddels is Compenda al zo’n 15 jaar koppelpartner van Snelstart. In de afgelopen tijd is er natuurlijk veel doorontwikkeld aan zowel Compenda als aan Snelstart. Sinds Snelstart 12 kun je bijvoorbeeld je administratie online zetten, zodat je er overal bij kan. In het verlengde van Snelstart haar eerste klantbelofte ‘Makkelijk boekhouden’ is dit een grote doorontwikkeling geweest.

Snelstart Online koppeling

Om de klanten van Snelstart met een online administratie ook van dienst te kunnen zijn met onze software, hebben we besloten een koppeling te maken met Snelstart Online. Deze koppeling is vanaf Compenda versie 2.124.76 beschikbaar voor alle Compenda klanten die Snelstart Online willen gebruiken. Ook is de koppeling gecertificeerd door Snelstart om zeker te weten dat alles in orde is. Met deze koppeling kun je relatiegegevens en boekingsregels van Compenda naar Snelstart Online sturen, net als in de koppeling met de lokale variant van Snelstart.

Compenda Cloud

Mocht je nou helemaal mobiel willen werken, dan is het ook mogelijk om je Compenda database naar onze cloud te verhuizen. Wij hosten dan je database voor je. Daarnaast regelen we dat je data veilig is en dat er automatisch backups gemaakt worden. Vervolgens kun je met je werkplek een beveiligde verbinding maken met onze cloud en kun je overal bij je data! Super handig als je niet altijd op kantoor aan het werk bent, maar ook op locatie inzicht wil hebben in je gegevens.

Ben je ook benieuwd geworden naar wat de Snelstart Online koppeling of Compenda cloud voor jou kunnen betekenen? Neem gerust eens contact op met een van onze consultants!

Vraag onze brochure aan

*Je ontvangt hem direct in je mailbox! 

Bekijk onze brochure

*Je ontvangt hem direct in je mailbox!