Recensie Spark

Casestudy:

Spark Bedrijfsadvies

Spark Bedrijfsadvies is een business to business adviesbureau in Groningen. Sinds begin 2022 is Spark Compenda gaan gebruiken, lees hieronder hoe mede-eigenaar Sarah dit ervaart.

Bel ons direct via 088 059 00 00

Compenda verzorgt voor ons een mooi overzicht om op te kunnen sturen.
Type business: Financieel Bedrijfsadvies

Wat doet Spark Bedrijfsadvies?
Wij geven financieel bedrijfsadvies aan ondernemers. Ondernemers komen bij ons met een financieel vraagstuk. Onze werkzaamheden kunnen worden onderverdeeld in drie pijlers: begeleiding bij financieringen, begeleiding bij bedrijfsovernames en het helpen van ondernemers in zwaar weer (herstructurering). Daarnaast zijn we gespecialiseerd in (financiële) vastgoedvraagstukken.

Wat maakt jullie uniek?
Wat ons onderscheidt van andere bedrijfsadviseurs is dat wij niet alleen een analyse maken van het financiële plaatje (het zogenoemde ‘fotomoment’), maar samen met de ondernemer werken aan het realiseren van de oplossing. Daarbij zorgen we dat de financiële middelen om het plan daadwerkelijk uit te voeren beschikbaar komen. We helpen de ondernemer hands-on met het bereiken van het doel.

Wat was de aanleiding om op zoek te gaan naar bedrijfssoftware?
We proberen veel met vaste prijzen te werken, maar in dossiers waarin veel speelt is dat vaak niet mogelijk. In dat geval werken we (deels) op uurtarief. Om dit goed te kunnen doen, heb je natuurlijk een goed urenregistratiesysteem nodig. Daarnaast is het nodig om het urenregistratiesysteem te koppelen aan het facturatiesysteem én aan het boekhoudsysteem.

Ik had in een andere werkomgeving al ervaring opgedaan met Compenda. Ik was daar tevreden over en de keuze om met Spark ook over te stappen naar Compenda was dan ook snel gemaakt. Doorslaggevend voor mij was het gebruiksgemak en de management- en sturingsinformatie die Compenda biedt.

Sarah Zoer

Partner en Bedrijfsadviseur bij Spark

"Als het goed is, is het goed, dus voor mij was het logisch om meteen Compenda te implementeren." 

Hoe ben je met Compenda in contact gekomen?
Zoals ik al aangaf werkte ik al eerder met Compenda en vond ik het toen een ontzettend fijn programma. Ondanks dat ik destijds niet veel contact met jullie heb hoeven zoeken, werden zaken altijd snel opgepakt.

Waarom heb je gekozen voor Compenda?
Als het goed is, is het goed, dus voor mij was het heel logisch om bij Spark Compenda te implementeren. Door mijn jarenlange ervaring met Compenda was het voor mij makkelijk om collega’s te ondersteunen. De implementatie verliep daarom heel soepel.

"Er wordt snel gereageerd en snel geschakeld. Waar nodig wordt meegedacht en dat is erg prettig." 

Wat heeft Compenda voor jouw organisatie opgeleverd?
Naast mij vinden ook mijn collega’s Compenda een fijn systeem om mee te werken. Iedereen was enthousiast om ermee aan de slag te gaan. Natuurlijk moesten ze even wennen aan dat bijvoorbeeld het urenschrijven iets anders gaat dan voorheen, maar dat gaat nu erg goed.

Wat met name een voordeel is, is dat je continue per dossier en per medewerker inzicht hebt in zaken als declarabiliteit en het verloop van een project. Dit alles verzorgt voor mij een mooi overzicht om op te kunnen sturen.

Ook de dossiervorming wordt als erg prettig ervaren. Als je documenten meestuurt is mailen vanuit Compenda erg handig, want dan wordt het automatisch gegenereerd en op de juiste plek opgeslagen.

Hoe ervaar jij de samenwerking met het team van Compenda?
Ik ervaar de samenwerking als heel goed en heb er eigenlijk niks op aan te merken. Er wordt snel gereageerd en snel geschakeld. Waar nodig wordt meegedacht en dat is erg prettig. Als ik ergens zelf geen tijd voor heb, wordt het door jullie bijna meteen opgepakt. Daarnaast is het goed dat er ook door jullie actief achteraangezeten wordt wanneer iets bij ons door de drukte is blijven liggen.

Neem contact op met Luuk

Vragen? Geen probleem!

We helpen je graag in de reis naar het beste CRM proces. Of onze software goed past bij jouw bedrijf, daar kunnen we alleen achter komen door dit samen te bespreken. 

Luuk is altijd in voor een goed gesprek en helpt je graag verder in jouw zoektocht. Bel hem direct óf vul ons contactformulier in en dan neemt hij z.s.m. contact met je op. 

* Speur je liever eerst zelf door onze features om te kijken wat de mogelijkheden zijn? Download onze brochure!

Alle features eenvoudig op een rij in onze brochure. Bekijk hem direct!

ONTDEK ALLE FEATURES IN ONZE BROCHURE.​

START VANDAAG MET
SLIMMER WERKEN

Maak vrijblijvend kennis met ons en onze software in een demo op locatie of op afstand.

Bel direct met ons via 088 059 0000

Haal meer uit jouw business

Bel direct met ons via 088 059 0000

Vraag onze brochure aan

*Je ontvangt hem direct in je mailbox! 

Bekijk onze brochure

*Je ontvangt hem direct in je mailbox!