Recensie Fegon Waterbehandeling

Casestudy:

Fegon Waterbehandeling

Fegon Waterbehandeling is een leverancier van waterbehandelingssytemen. Deze verkopen ze exclusief via (technische) groothandels. Fegon Waterbehandeling maakt gebruik van Compenda Lite als centraal punt voor alle klantinformatie. Lees hieronder meer over hoe Jeroen IJzerman het werken met Compenda ervaart.

Bel ons direct via 088 059 00 00

Voor ons is Compenda de basis van al onze systemen
Type business: Leverancier waterbehandelingssystemen

Wat is jullie core business in het kort?
Wij zijn de leverancier van diverse waterbehandelingssystemen en verkopen deze exclusief via de (technische) groothandel. Deze worden voornamelijk, via een installateur, geplaats bij particuliere of klein zakelijke gebruikers. Met onze eigen service- en onderhoudsmonteurs zorgen wij dat deze waterbehandelingssystemen jaarlijks worden onderhouden.

Hoe onderscheiden jullie je van jullie concurrentie?
Onze producten worden exclusief verkocht via de (technische) groothandel onder een private label. Iedere groothandel heeft dus zijn eigen merk en assortiment. Daarmee zijn de producten niet één op één te vergelijken en voorkomen wij prijserosie.

Daarnaast zorgen wij voor de volledige aftersales. Alle service en onderhoudsvragen worden direct door ons als fabrikant opgepakt. Dus de groothandel heeft vrijwel nooit werk aan vragen en/of klachtenafhandeling.

Wat heeft Compenda Fegon Waterbehandeling als organisatie opgeleverd?
Voor ons is Compenda de basis van al onze systemen. In dit systeem verzamelen wij alle gegevens van ons leveranciers, wederverkopers en eindgebruikers. Daarnaast hebben wij de agenda lange tijd gebruikt om service- en onderhoudsbeurten in te plannen. Door de grote beschikbaarheid aan data kunnen wij analyses doen met betrekking tot onze verkopen, onderhoud en service. Dit is onder andere ook gekoppeld aan Power BI voor real-time dashboards.

Het kunnen koppelen van relaties is voor ons een hele handige tool. Dit maakt het mogelijk om onderlinge verbanden tussen relaties vast te leggen en te beheren. Wij ervaren een fijne samenwerking met het team van Compenda. Ze zijn altijd behulpvaardig, denken graag mee en zijn altijd vriendelijk. Groot compliment

Jeroen IJzerman

Commercieel manager bij Fegon Waterbehandeling

START VANDAAG MET
SLIMMER WERKEN

Maak vrijblijvend kennis met ons en onze software in een demo op locatie of op afstand.

Bel direct met ons via 088 059 0000

Haal meer uit jouw business

Bel direct met ons via 088 059 0000

Vraag onze brochure aan

*Je ontvangt hem direct in je mailbox! 

Bekijk onze brochure

*Je ontvangt hem direct in je mailbox!