Referentie Paul Hoevenaars

Casestudy:

Hoveniersbedrijf
Paul Hoevenaars

Hoveniersbedrijf Paul Hoevenaars is een hoveniersbedrijf aan wie je de aanleg van je nieuwe tuin met een gerust hart kunt toevertrouwen. Paul gebruikt al jaren Compenda voor zijn bedrijfsproces en hieronder verteld hij meer over hoe hij dit ervaart!

Bel ons direct via 088 059 00 00

Hierdoor zijn we in staat de verwachting die de klant van een nieuwe tuin heeft te overtreffen
Type business: Hovenier

Allereerst, hoe gaat het?
Goed! We merken dat aanvragen voor tuinaanleg in de winter natuurlijk altijd weer wat teruglopen, maar we hebben gelukkig nog behoorlijk wat werk in het vooruitzicht. 

Wat doet Hoveniersbedrijf Paul Hoevenaars?
We hebben een klein bedrijf met twee teams. Eén team voor tuinaanleg en één voor tuinonderhoud. We onderscheiden ons door de korte lijnen en onze focus op kwaliteit en uiteindelijk de aestetische verantwoording van het geheel in overeenstemming met de klant. Daarnaast ontstaat een plan bij een tuin ontwerp waarvoor wij met een gerenommeerde tuinarchitect samenwerken. Dus als er een klant komt met een aanvraag voor een aanleg steken we dit uitsluitend in met een 3d tuintontwerp ter grondslag. Hierdoor zijn we in staat de verwachting die de klant van een nieuwe tuin heeft te overtreffen.

We kenmerken ons door een hoge graad aan meedenken en staan open voor input van de klant. Niet alleen vooraf, maar ook tijdens de werkzaamheden. In dit proces vinden we het belangrijk dat we waarmaken wat we zeggen en de puntjes op de i zetten.   

Deze flexibiliteit is belangrijk en daarom nemen wij ook geen enkel project aan en doen we alles op nacalculatie. Het vergt natuurlijk wel wat meer energie, omdat je netjes je projectadministratie en uren moet bijhouden, maar daarbij ondersteunt Compenda ons goed. Hierdoor hoef ik ook geen risicofactor in mijn offertes op te nemen.

Paul Hoevenaars

Eigenaar hoveniersbedrijf Paul Hoevenaars

"...ik kan met één druk op de knop zien hoe het ervoor staat." 

Hoe ben je met Compenda in contact gekomen?
Ik had al eens eerder met een andere leverancier een pilot gedraaid en ik zocht een pakket dat niet branche specifiek was, omdat dat vaak te log en onaanpasbaar was. Uiteindelijk via een franchise waar ik aan mee heb gedaan met Compenda in contact gekomen wat eigenlijk heel goed leek te passen.

Je gebruikt al jaren Compenda, wat levert het jou op?
Het is natuurlijk een bepaalde structuur waar je mee aan het werk gaat en het volledige proces van mijn bedrijf kan ik daarin kwijt. Hiermee heb ik heel goed overzicht zowel op de uren en het complete stukje personeel, contractvorming, verlof en verzuim. De collega’s die buiten aan het werk zijn kunnen simpelweg via de app de urenregistratie doen en ik kan met één druk op de knop zien hoe het ervoor staat. Dat werkt gewoon super.

Los daarvan kun je natuurlijk je hele offerte en projectadministratie ook gemakkelijk bijhouden en zo doe ik ook mijn nacalculatie. Je kunt het eigenlijk zo gek niet bedenken.

"Als hovenier is het fijn om direct geholpen te kunnen worden, omdat je op dat moment op kantoor zit en daarna zomaar weer in de tuin kan staan.

Hoe ervaar jij de samenwerking met het team van Compenda?
Dat is vooral ook een héél groot pluspunt. Wat ik in het verleden ervaarde bij andere softwareleveranciers, is dat die een aparte supportafdeling hebben. Je belt dan op met een bepaald issue waar je een antwoord op moet hebben, alleen dan is het vaak zo dat ze het opschrijven en terug laten bellen. Als hovenier is het fijn om direct geholpen te kunnen worden, omdat je op dat moment op kantoor zit en daarna zomaar weer in de tuin kan staan. Het persoonlijke contact met Compenda maakt het heel interessant omdat ik eigenlijk altijd direct geholpen kan worden als ik ergens mee zit.

Zou je andere hoveniers Compenda aanbevelen?
Ik zou het zeker aanbevelen, je kunt heel je proces er in kwijt, binnen elk stukje in het programma ben je nog vrij je eigen proces richting te geven. In een heleboel programma’s wordt je in een structuur geduwd om het op een bepaalde manier te gebruiken. Binnen Compenda kun je daar nog je eigen draai aangeven middels vrije velden, documentsjablonen, activiteittypes en meer. Zo kan het pakket meegroeien met je bedrijf en je proces.

Neem contact op met Luuk

Vragen? Geen probleem!

We helpen je graag in de reis naar het beste CRM proces. Of onze software goed past bij jouw bedrijf, daar kunnen we alleen achter komen door dit samen te bespreken. 

Luuk is altijd in voor een goed gesprek en helpt je graag verder in jouw zoektocht. Bel hem direct óf vul ons contactformulier in en dan neemt hij z.s.m. contact met je op. 

* Speur je liever eerst zelf door onze features om te kijken wat de mogelijkheden zijn? Download onze brochure!

Alle features eenvoudig op een rij in onze brochure. Bekijk hem direct!

ONTDEK ALLE FEATURES IN ONZE BROCHURE.​

START VANDAAG MET
SLIMMER WERKEN

Maak vrijblijvend kennis met ons en onze software in een demo op locatie of op afstand.

Bel direct met ons via 088 059 0000

Haal meer uit jouw business

Bel direct met ons via 088 059 0000

Vraag onze brochure aan

*Je ontvangt hem direct in je mailbox! 

Bekijk onze brochure

*Je ontvangt hem direct in je mailbox!