Klantcase ECNN

Casestudy:

ECNN

Engineering & Consultancy Noord Nederland (ECNN) is een ingenieursbureau in Veendam met een brede basis aan kennis en ervaring. Als specialist op het gebied van industriële processen, engineering en onderhoud levert ECNN maatwerk advies, uitvoering én onderhoud voor de industrie.

Inmiddels gebruikt ECNN al een aantal jaren Compenda voor CRM, Projecten, Urenregistratie en Facturatie. Bekijk hieronder hoe ECNN dit ervaart!

Bel ons direct via 088 059 00 00

Bekijk de videocase

Video afspelen
Voor mij is het belangrijkste onderdeel aan Compenda dat we de gegevens van de klant op één plek hebben.
Type business: Ingenieursbureau
Erwin Nomden

Directeur ECNN

Wat doet ECNN?
Wij zijn een ingenieursbureau. ECNN staat voor “Engineering & Consultancy Noord Nederland”. Op dit moment doen we voornamelijk consultancy. Daarbij moet je denken aan het geven van advies, maar ook ad-interim functies vervullen binnen bedrijven in onze omgeving. Dit doen we op verschillende vlakken en momenteel is er bij ons veel vraag naar ATEX en onderhoud.

Wat maakt jullie uniek?
Onze brede basis in kennis en ervaring maakt ons uniek. Ik zit in de mechanische hoek en mijn andere twee collega’s hebben een compleet andere achtergrond. De ene is procestechnoloog en de andere heeft ook aan de mechanische kant, maar dan in de onderhoud gezeten. Voor de klant heeft dat als grootste voordeel dat ze vraagstukken bij ons neer kunnen leggen die wij van A tot Z kunnen beantwoorden.

Wat levert Compenda jou op?
Voor mij is het belangrijkste onderdeel aan Compenda dat we de gegevens van de klant op één plek hebben. Vervolgens kunnen we hier projecten aan hangen en vervolgens ook de uren schrijven en facturatie doen in één applicatie. 

We hebben uiteindelijk voor Compenda gekozen omdat we er zeker van waren dat we daarmee een compleet pakket zouden hebben dat ook integreert met ons boekhoudsysteem SnelStart. Voor ons is uiteindelijk de winst dat we zelf tijd én geld overhouden.  

Hoe ervaar jij de samenwerking met het team van Compenda?
De samenwerking tussen Compenda en ECNN is gewoon heel goed. We hebben korte lijnen, het is heel persoonlijk en direct. Wij hebben niet het gevoel dat we op een wachtlijst komen te staan als we vragen hebben. De vragen die we hebben worden ook altijd hartstikke goed behandeld. 

Erwin Nomden

Directeur ECNN

"Compenda brengt ons structuur..." 
Arthur Kinnegen

Directeur ECNN

Wat levert Compenda ECNN op?
Compenda brengt ons structuur. Als je met drie van huis uit techneuten begint, dan ben je gewend om te werken in een structuur. Maar als je een eigen bedrijf begint is structuur aanbrengen vaak lastiger dan in structuur werken. 

Wat is voor jou de belangrijkste functie in Compenda?
De belangrijkste functie van Compenda is voor mij de urenregistratie. Je kunt 40 uur per week werken of je kunt 60 uur per week werken. Maar als je niet weet waar je je uren aan besteed, dan weet je nooit of je rendabel bent. 

Hoe ervaar je de samenwerking met het team van Compenda?
Als wij wensen uitspreken dan wordt er altijd naar geluisterd en indien nodig wordt er gekeken of er wat moet worden aangepast. Dat is gewoon goed. Wij zitten ook in de serviceverlening en of het nou technisch is of wat anders; als je service verleent moet je goed kunnen luisteren en daarna goed kunnen uitvoeren uiteraard. 

Het is gewoon veel makkelijker
Type business: Ingenieursbureau
Mannie Kruizenga

Stafmedewerker ECNN

Wat is voor jou de belangrijkste functie in Compenda?
Gezien ik me bezig voornamelijk bezighoud met de administratie bij ECNN maakt het voor mij vooral de facturatie makkelijker en minder foutgevoelig. De mensen voeren hun uren in, ik doe nog wel een controle, maar dan kan ik vervolgens met één druk op de knop de factuur versturen. Ik hoef het nu niet meer met de hand in te voeren wat we voorheen met SnelStart wel deden. Het is gewoon veel makkelijker.

Hoe ervaar jij de samenwerking met Compenda?
Wij werken nauw samen met Compenda. Het voelt niet eens altijd als een zakelijke relatie, we zien elkaar ook regelmatig bij de basketbalwedstrijden van Donar. Je bent geen nummer, zodra we vragen hebben kunnen we contact op nemen en krijgen we direct antwoord. We kunnen indien nodig ook makkelijk afspraken inplannen, is het niet hier, dan wel bij Compenda op locatie in Assen.  Het is heel persoonlijk. 

Mannie Kruizenga

Stafmedewerker ECNN

Neem contact op met Luuk

Is Compenda ook interessant voor jou?

We helpen je graag in de reis naar het beste CRM proces. Of onze software goed past bij jouw bedrijf, daar kunnen we alleen achter komen door dit samen te bespreken. 

Luuk is altijd in voor een goed gesprek en helpt je graag verder in jouw zoektocht. Bel hem direct óf vul ons contactformulier in en dan neemt hij z.s.m. contact met je op. 

* Speur je liever eerst zelf door onze features om te kijken wat de mogelijkheden zijn? Download onze brochure!

START VANDAAG MET
SLIMMER WERKEN

Maak vrijblijvend kennis met ons en onze software in een demo op locatie of op afstand.

Bel direct met ons via 088 059 0000

Haal meer uit jouw business

Bel direct met ons via 088 059 0000

Vraag onze brochure aan

*Je ontvangt hem direct in je mailbox! 

Bekijk onze brochure

*Je ontvangt hem direct in je mailbox!