Een CRM voor jouw vereniging: waarom dit je veel gaat opleveren

Leestijd: 3 minuten

Ondanks dat het einde van het jaar nog behoorlijk ver weg lijkt, is het geen gek idee om vooruit te kijken naar 2020. Als vereniging is het nu namelijk de beste tijd om over te stappen naar een nieuw of ander CRM-systeem. Waarom en hoe? Lees hier meer!

 

Maak het verschil met een CRM voor verenigingen

Natuurlijk staat bij een voetbalvereniging het sporten en bij een branchevereniging de branche centraal. Toch maakt een goed ledenbeheer verschil wanneer je kijkt naar tevredenheid van de leden. Als vereniging wil je namelijk een langdurige en persoonlijke relatie opbouwen met je leden. CRM software geeft jouw vereniging de juiste tools om de leden echt centraal te stellen en het ledenbeheer goed en efficiënt uit te voeren. Daar maak je het verschil mee!

Op tijd voor de jaarcontributie van 2020

Door voor het einde van het jaar over te stappen op een nieuw systeem, zorg je ervoor dat je op tijd bent voor de facturering van de jaarcontributie van 2020. Omdat deze meestal in januari plaatsvindt, is dit hét moment om over te stappen op goede software voor verenigingen.

Alle gegevens in een centraal systeem

Met onze ledenadministratie kun je alle informatie over jouw leden, dienstverlening en evenementen gemakkelijk terugvinden in één centraal systeem. Zo blijft iedereen in jouw organisatie optimaal op de hoogte van wat er speelt bij de leden. Ook het factureren van contributies, abonnementen en andere diensten gaat in een handomdraai en kan via automatische incasso of via factuur.

Wij beschikken over een standaard klantenportaal waarmee jij goed in contact blijft met je leden. Je kunt met dit portaal facturen, projecten, abonnementen, documenten, handleidingen en meer tonen. Ook kun je als klant een aanvraag doen voor gegevenswijziging. Dit zorgt ervoor dat jouw database actueel blijft. Wil je je portaal aanpassen? Maatwerk is natuurlijk altijd mogelijk.

Door de ogen van een vereniging

Janneke van VBW (Vereniging Bloemist Winkeliers) werkt al jarenlang met Compenda. “Compenda heeft VBW in de afgelopen jaren heel veel opgeleverd. Het heeft voor structuur en overzicht gezorgd en daarnaast is er nu meer duidelijkheid in de werkwijze. Ook werkt iedereen nu op dezelfde manier door het gebruik van de agenda- en takenfunctie. Het is erg prettig om op een makkelijke manier de informatie die in Compenda zit er weer uit te kunnen halen”. Lees hier meer over de ervaring van Janneke met Compenda! 

Benieuwd naar de software voor verenigingen of wil je weten wat Compenda voor jouw organisatie kan betekenen? Lees hier meer of neem contact op

Vraag onze brochure aan

*Je ontvangt hem direct in je mailbox! 

Bekijk onze brochure

*Je ontvangt hem direct in je mailbox!