Accountant? Zo krijgt jouw klant meer grip op zijn bedrijfsproces!

Als accountant ben je afhankelijk van jouw klant en hoe hij zijn administratie vastlegt. Compenda geeft klanten grip op hun bedrijfsprocessen, van offerte tot factuur. Door hier als accountant op in te spelen, bied je jouw klanten financieel advies op maat. Meer weten? Lees snel verder!

Jouw rol als accountant

Als accountant ben je naast administrateur vooral adviseur. Je denkt graag mee over het optimaliseren van de financiële koers van jouw klant. Vaak mist hij het overzicht in zijn bedrijfsprocessen, waardoor niet terug te halen is waar het goed of fout gaat. Er gaat veel aan vooraf voordat een factuur wordt verstuurd en daarom is het belangrijk om inzicht in dat traject te hebben. Alleen dan kun je als accountant passend advies geven.

Een compleet overzicht van het verloop van projecten

Om te evalueren, wil je een compleet overzicht hebben van hoe projecten verlopen. Dit kan alleen als elke stap binnen een project is vastgelegd. Compenda biedt dit onder andere aan middels urenregistratie, waarbij in één oogopslag duidelijk is hoeveel van de geschreven uren declarabel zijn. Rapportages worden automatisch in Excel of PowerBI opgemaakt, waarin ook de marges zichtbaar zijn.

Multi-factuur: koppel jouw CRM data aan meerdere financiële administraties!

Bestaat jouw organisatie uit meerdere BV’s met een grotendeels overlappend klantenbestand? Met onze multi-factuur module koppel je één klantenbestand aan meerdere financiële administraties tegelijk. Bij het versturen van de facturen krijgt iedere factuur zijn eigen briefpapier en worden de boeking automatisch doorgezet naar de financiële administratie die hoort bij de BV van waaruit de factuur verstuurd is. Vervolgens staan de openstaande posten per BV overzichtelijk in één lijst in Compenda. 

Koppel Compenda aan jouw boekhoudpakket: Exact, Snelstart of Twinfield

Ons software systeem zorgt ervoor dat jij jouw werk als accountant efficiënt uitvoert. Zo is Compenda gekoppeld aan boekhoudpakketten als Exact, Snelstart en Twinfield. Deze koppeling zorgt er niet alleen voor dat de relatiegegevens automatisch worden ingevuld, maar laten ook de boekingsregels als resultaat van de facturatie zien. Naast dat dit efficiënter werkt, behoed je jezelf hiermee voor snel gemaakte fouten in de administratie.

Wil jij jouw klanten advies op maat kunnen geven, dan heb je inzicht in hun volledige bedrijfsprocessen nodig. Compenda helpt hen dit van A tot Z te creëren. Nieuwsgierig? Neem direct vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Vraag onze brochure aan

*Je ontvangt hem direct in je mailbox! 

Bekijk onze brochure

*Je ontvangt hem direct in je mailbox!