Compenda Twinfield partnership

Compenda gecertificeerd partner van Twinfield

Twinfield is hét online boekhoudprogramma voor accountants en ondernemers. Wij hadden al een koppeling met Twinfield, nu zijn wij ook gecertificeerd partner van Twinfield. Rick Terpstra, teamlead van Compenda, mocht het certificaat van Martijn Beens, partnermanager bij Twinfield, in ontvangst nemen. 

Compenda Twinfield partnership

Wij zijn erg blij met ons nieuwe partnership! Samen met Twinfield kunnen we ervoor zorgen dat accountants en ondernemers beter samenwerken en meer uit hun boekhouding halen. 

Voordelen koppeling Compenda met Twinfield Boekhouden

Met ons alles-in-één softwarepakket van Compenda heb jij alle tools in huis om jouw organisatie efficiënter te maken. Dankzij onze koppeling met Twinfield is het mogelijk om vanuit één Compenda-database te factureren vanuit verschillende organisaties met een eigen Twinfield-administratie. Je hoeft dus slechts op één plek je relaties in te voeren. Bovendien synchroniseren deze gegevens automatisch met de juiste Twinfield-administratie. Ga je factureren? Dan worden boekingen ook automatisch naar de juiste administratie doorgestuurd. Dat scheelt je veel onnodig werk!

Jouw data centraliseren met Compenda en Twinfield Boekhouden

Bij Compenda staat het centraliseren van data centraal. Geen versplinterde data over verschillende applicaties, maar al jouw gegevens op één veilige plek. Dankzij onze duurzame samenwerking met Twinfield kunnen we jouw data nog waardevoller maken.

Wil je meer weten over Compenda of over onze koppeling met Twinfield? Neem dan contact met ons op!

Vraag onze brochure aan

*Je ontvangt hem direct in je mailbox! 

Bekijk onze brochure

*Je ontvangt hem direct in je mailbox!