Recensie WordGuide

Recensie:

WordGuide

WordGuide biedt professionele tolk- en vertaaldiensten in meer dan 130 talencombinaties. Door persoonlijk contact en het verzorgen van een goede match tussen de klant en tolken/vertalers weet WordGuide te concurreren met andere partijen in de branche. Lees hieronder hoe eigenaar Haroen Jaafar werken met Compenda ervaart!

Bel ons direct via 088 059 00 00

Als ik een CRM-systeem nodig zou hebben zou ik als eerst contact met Compenda zoeken om dit te overleggen!
Type business: Tolk- en vertaaldiensten

Hoe ben je met Compenda in contact gekomen?
Zo’n negen jaar geleden waren wij op zoek naar een CRM-systeem in de cloud. Onze IT leverancier Exception bracht ons in contact met Compenda. We zochten een partner die meedacht en keek naar mogelijkheden. Dit hebben we gevonden bij Compenda. Het eerste contact was gelijk positief, Compenda was behulpzaam en dacht met ons mee.

Hoe helpt Compenda WordGuide?
Voor WordGuide is het CRM- en het projectgedeelte van Compenda erg waardevol. We bouwen in Compenda aan een stabiele database waarin we alle benodigde informatie kunnen vinden over klanten en projecten. Ook voor maatwerk aanpassingen kun je bij Compenda terecht. Wij hebben bijvoorbeeld een portal op de website en een koppeling met een extern programma samen met Compenda uitgewerkt en ontwikkeld.

Hoe ervaar je de samenwerking met het team van Compenda?
De samenwerking met Compenda is zeer prettig. Los van het feit dat het gezellig is om met ze te bellen, zijn ze zeer behulpzaam. Als zich een probleem voordoet zijn ze altijd snel met het oppakken en oplossen hiervan. Er is voor mij ook geen barrière om contact met het team van Compenda te zoeken. Als ik een CRM-systeem nodig zou hebben zou ik als eerst contact met Compenda zoeken om dit te overleggen!

Haroen Jaafar

Eigenaar bij WordGuide

START VANDAAG MET
SLIMMER WERKEN

Maak vrijblijvend kennis met ons en onze software in een demo op locatie of op afstand.

Bel direct met ons via 088 059 0000

Haal meer uit jouw business

Bel direct met ons via 088 059 0000

Vraag onze brochure aan

*Je ontvangt hem direct in je mailbox! 

Bekijk onze brochure

*Je ontvangt hem direct in je mailbox!