Recensie Invistra

Casestudy:

Invistra

Invistra is een opleidings- en adviesbureau in de veiligheid. Met en praktisch gerichte aanpak zorgen zij ervoor dat hun klanten veilig kunnen werken en dit tevens goed op papier geregeld hebben. Lees hieronder meer over wat Invistra doet en hoe ze de samenwerking met Compenda ervaren.

Bel ons direct via 088 059 00 00

Als het nodig is wordt er snel geschakeld, ga zo door!
Type business: Opleidingen en advies

Over Invistra
Invistra maakt tijd voor veiligheid. Waarom? Men wil veilig werken en heeft geen tijd om dit zelf in de luttele vrije uurtjes ook op papier te regelen. Wij maken er tijd voor op twee manieren:

1. Advisering: maken van praktische Risico, Inventarisaties & Evaluaties plus een plan van aanpak. Daarnaast begeleiden we organisaties naar VCA** bedrijfscertificering en voor de Safety Culture Ladder

2. Opleiding: denk aan VCA-opleidingen, BHV, preventiemedewerker en toolbox.

Waarin onderscheid Invistra zich?
We hebben ten opzichte van concurrenten een praktische en bondige instelling. Daarnaast hebben we docenten die praktisch gericht zijn en daarbij over een educatieve achtergrond beschikken. We zijn echt uniek in het helpen van personen die hun VCA niet halen of hier veel moeite in hebben. Hiervoor bieden we speciale aandacht en programma’s.

Wat levert Compenda jullie organisatie op?

Compenda voorziet ons van een helder en duidelijk overzicht van relaties. Daarbij een betere interne communicatie als het gaat over het toewijzen van taken aan elkaar. We gebruiken het nu een aantal maanden en zijn erg tevreden. Daarin is de functionaliteit voor relatiebeheer voor ons het meest waardevol.

Ook de samenwerking met Compenda verloopt prima. Er is sprake van goede en duidelijke communicatie. Als het nodig is wordt er snel geschakeld, ga zo door!

Eric IJzerman

Eigenaar Invistra

Alle features eenvoudig op een rij in onze brochure. Bekijk hem direct!

ONTDEK ALLE FEATURES IN ONZE BROCHURE.​

START VANDAAG MET
SLIMMER WERKEN

Maak vrijblijvend kennis met ons en onze software in een demo op locatie of op afstand.

Bel direct met ons via 088 059 0000

Haal meer uit jouw business

Bel direct met ons via 088 059 0000

Vraag onze brochure aan

*Je ontvangt hem direct in je mailbox! 

Bekijk onze brochure

*Je ontvangt hem direct in je mailbox!