Recensie Buiten Goed

Casestudy:

Buiten Goed

Buiten Goed is al meer dan 30 jaar één van de grootste kwaliteitsleveranciers van tuinkassen, serres, priëlen en oranjerieën in Nederland. Het is een uniek bedrijf dat veel waarde hecht aan de tevredenheid van hun klanten en de expertise van hun medewerkers. Op deze pagina vertelt Richard van Buiten Goed ons waarom zij Compenda gekozen hebben om hun proces te ondersteunen. 

Bel ons direct via 088 059 00 00

Je voelt je echt een gewaardeerde klant
Type business: LEverancier en installatie van Tuinkassen en Serres

Voor unieke bedrijven
“Wij hebben uiteindelijk voor Compenda gekozen omdat zij hun systeem het beste op de individuele verlangens van het bedrijf konden inrichten. Er wordt door Compenda erg goed geluisterd naar de wensen van de klant en ze proberen daar echt een passende oplossing voor te vinden.”

Samenwerking
Daarnaast is het contact erg klantvriendelijk te noemen. Niet afstandelijk, lekker informeel en wie je daar ook spreekt, iedereen weet met wie ze te maken hebben. Je voelt je echt een gewaardeerde klant. Als er vragen zijn dan wordt dit altijd heel erg snel in behandeling genomen en meestal direct beantwoord.

De software
Compenda is gebruiksvriendelijk. Doordat wij nu alles kunnen opslaan per klant zoals werkbonnen, facturen, inkoopfacturen, bestellingen, foto’s etc. is alles heel eenvoudig weer terug te vinden en scheelt enorm veel zoekwerk.

Klantgerichte doorontwikkeling
Uiteraard zijn er altijd nog dingen die per klant veranderd kunnen worden, maar ook daar is Compenda continue mee bezig. Natuurlijk kunnen ze niet altijd alles gelijk veranderen, maar ze komen er vroeg of laat altijd weer op terug.

Kortom Compenda is een bedrijf dat zeer zeker aan te bevelen is.

Richard den Boer

Verkoopadviseur bij Buiten Goed

START VANDAAG MET
SLIMMER WERKEN

Maak vrijblijvend kennis met ons en onze software in een demo op locatie of op afstand.

Bel direct met ons via 088 059 0000

Haal meer uit jouw business

Bel direct met ons via 088 059 0000

Vraag onze brochure aan

*Je ontvangt hem direct in je mailbox! 

Bekijk onze brochure

*Je ontvangt hem direct in je mailbox!