Recensie Visser Frozen Seafood

Casestudy:

Visser Frozen
Seafood

Visser Frozen seafood is een organisatie die visproducten verwerkt en verhandelt. Sinds kort zijn ze Compenda Lite gaan gebruiken. Hieronder vertelt Dirk Visser hoe zijn ervaring met de implementatie en Compenda zelf is geweest.

Bel ons direct via 088 059 00 00

De implementatie verliep uitstekend en was in een paar uur gedaan
Type business: handel
Ik heb verschillende CRM programma’s bekeken, Compenda kwam daar voor mij het beste uit de bus. De implementatie verliep uitstekend en was in een paar uur gedaan. De medewerker waar ik contact mee heb gehad was Eelke, hij was heel vriendelijk en behulpzaam. Ik werk nu sinds 2 weken met 2 bedrijven in Compenda en ik ben er nu al zeer tevreden over. Het neemt voor mij veel werk uit handen, omdat ik mijn correspondentie met al mijn contacten nu direct kan vinden.
Dirk Visser

Eigenaar bij D. Visser Frozen Seafood

START VANDAAG MET
SLIMMER WERKEN

Maak vrijblijvend kennis met ons en onze software in een demo op locatie of op afstand.

Bel direct met ons via 088 059 0000

Haal meer uit jouw business

Bel direct met ons via 088 059 0000

Vraag onze brochure aan

*Je ontvangt hem direct in je mailbox! 

Bekijk onze brochure

*Je ontvangt hem direct in je mailbox!