Meer enthousiaste en betrokken leden?

Meer enthousiaste en betrokken leden?

Je hebt het als vereniging misschien weleens meegemaakt: je organiseert een fantastisch evenement, maar de ledenopkomst is minimaal. Na wat onderzoek blijkt dat veel leden niet op de hoogte waren van het evenement, er niet aan toekwamen zich aan te melden of niet zo geïnteresseerd waren in het onderwerp dat centraal stond. Zonde! Als vereniging wil je juist zo veel mogelijk waarde toevoegen voor je leden. Hoe doe je dat precies?

Snel toegang tot informatie

Door je ledengegevens in Compenda te registreren en deze te koppelen aan een ledenportaal, hebben leden makkelijk toegang tot informatie over evenementen en kunnen ze zich snel aanmelden. Misschien moeten de actieve leden wel iets kunnen declareren; ook dit is mogelijk. Daarnaast kunnen leden hun eigen gegevens inzien, zoals facturen, en kunnen ze direct wijzigingen doorgeven. Lekker laagdrempelig dus! Alle handelingen die een lid in het portaal doet, worden automatisch opgeslagen in Compenda. Je gegevens in Compenda zijn daardoor altijd actueel en volledig.

Aansluiten op de interesses van je leden

Je webportaal lift dus mee op de gegevens die in Compenda staan. Door die gegevens slim in te delen, sluit je nog beter aan op de wensen van je leden.Verdeel je leden bijvoorbeeld in groepen met dezelfde interesses. Bovendien kunnen we je helpen om meer inzicht te krijgen in je ledenbestand. Je gaat patronen zien en ontdekken waar kansen liggen. Onder andere basketbalclub Donar, Hortus Botanicus Amsterdam en de Nederlandse Vereniging voor de Bakkerij gingen je al voor.

Waar loop jij met jouw vereniging of stichting tegenaan? Compenda denkt graag met je mee! Neem vrijblijvend contact met ons op of lees hier wat we zoal voor je kunnen betekenen.