Donar in actie: sensatie tot en met de laatste seconde

Donar in actie: sensatie tot en met de laatste seconde

Actie, sensatie, snelheid, inzicht en fantastisch samenspel; een wedstrijd van professioneel basketbalclub Donar heeft het allemaal. Jij kunt nu kans maken om samen met drie collega’s bij een thuiswedstrijd van de regerend landskampioen aanwezig te zijn. Een ervaring die je niet wilt missen! Laat onderaan dit bericht je gegevens achter en wie weet maak jij het spektakel binnenkort van dichtbij mee.

ELKE SECONDE TELT

Compenda is als trotse sponsor en supporter van Donar bij elke thuiswedstrijd van de club aanwezig. En die wedstrijden stellen nooit teleur! Je zit dicht op het spel, het gaat snel en de sfeer is goed. Er heerst een ‘no-nonsense’ cultuur: maak je een fout, ga je op de grond liggen of krijg je een strafworp? Dan stopt de tijd. Elke seconde telt en kan het verschil maken, dus het blijft spannend tot het eind.

SUPPORT VOOR EN ACHTER DE SCHERMEN

Compenda is niet alleen trouwe supporter van Donar, we ondersteunen de basketbalclub ook in hun bedrijfsproces:
De gehele facturatie van Donar verloopt via onze software, inclusief een koppeling met Exact Online en Payt. We adviseren, denken mee en zorgen ervoor dat het facturatieproces zo efficiënt mogelijk verloopt.
We creëren meer inzicht in de gegevens van Donar, niet alleen wat betreft de financiën, maar ook op het gebied van projecten en CRM.
Binnenkort breiden we onze samenwerking verder uit en zorgen we ervoor dat Donar ook meer inzicht krijgt aan de inkoopkant.
Wij werken constant vol overtuiging en enthousiasme om Donar zo goed mogelijk bij te staan, zowel voor als achter de schermen. Zo kan de club zich focussen op waar het voor hen echt om gaat: een fantastisch team en de nummer 1-positie.

WIN KAARTEN

Compenda wil jou en drie collega’s de kans bieden om het team van Donar zelf in actie te zien. We verloten daarom vier kaarten voor de thuiswedstrijd op 14 januari 2017 tegen ZZ Leiden, om 19.30 uur in MartiniPlaza te Groningen. Een aantal leden van het Compenda-team, waaronder ikzelf, gaan met jullie mee. Laat je e-mailadres achter en maak kans op deze geweldige ervaring! Je krijgt op uiterlijk maandag 9 januari bericht of je de kaarten gewonnen hebt.